Undersköterska med erfarenhet av ögonsjukvård eller mottagnings verksamhet

Sista ansökningsdag: 2022-03-31   

Publicerades: 2022-01-04

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Lundby Specialistsjukhus är ett sjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/
njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar.
Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi är en verksamhet som växer och nu behöver vi ytterligare en undersköterska i vårt härliga gäng! Som undersköterska hos oss har du en varierande vardag!

Vår ögonmottagning vänder sig till barn och vuxna och omfattar allmän ögonsjukvård, skelning, diabetes, glaukom, laserbehandling, skelningskirurgi, polikliniska ingrepp samt intravitreala injektioner.

Vi är ett team som arbetar utifrån nationella riktlinjer med målet att alla patienter skall få den vård och kunskap de behöver utifrån sina personliga behov. 

Fokus ligger på vårt avtalade uppdrag och verksamhetsutveckling där alla medarbetare är delaktiga. I teamet ingår ögonläkare, ögonsjuksköterskor, sjuksköterskor, optiker, ortoptister, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Gruppens styrka är sammanhållning, engagemang i ett mycket gott arbetsklimat-något vi värnar mycket om.

Vår mottagning är öppen vardagar, dagtid och undersköterskor bemannar gemensamt mellan kl 07.30-16.00(16.30) för att täcka verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete med hygien, beställningar, allmän mottagningsservice mm. Du förundersöker även till läkarmottagningar. Det betyder att du provar synen med olika glas samt mäter ögontrycket. Assistans vid polikliniska operationer samt injektioner i ögat är vanligt. På vår mottagning har vi mycket apparatur varför du bör vara tekniskt intresserad och ha ett logiskt tänkande.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska. Erfarenhet från ögon/mottagningsarbete/poloklinisk operation är meriterande.

Villkor

Tillträde snarast.

Ögonverksamheten, Capio Lundby specialistsjukhus erbjuder:

  • Professionell sjukvård i familjärt arbetsklimat.
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar.
  • Ett stimulerande arbetsklimat bland duktiga medarbetare och patienten i fokus. 
  • En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.
  • Möjlighet till kompetensutveckling.
  • Möjlighet att påverka daglig verksamhet och arbetssituation.
  • Mottagningsarbete dagtid.
  • Generöst friskvårdsbidrag samt årliga arrangerade personalevent.

Patientbredden och närhet till andra specialiteter/kollegor på sjukhuset gör arbetet varierande och trivsamt. Tillsammans är vi cirka 200 medarbetare på sjukhuset som arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Sjukhusets mottagningar har öppet under kontorstid, helgfria vardagar, och är beläget mindre än 10 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. Det är även lätt ta sig hit med bil, buss och cykel.

 

Vänta inte med att anmäla ditt intresse, vi intervjuar fortlöpande!

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast/enligt ök

Kontaktperson Capio

Pernilla Laurén, Tel:031-657017

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Simrishamns Närsjukhus
2022-03-13
Hallands län
Capio Psykiatri
2022-03-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2022-02-28
Stockholms län
Capio Ögon
2022-02-28
Stockholms län
Capio Rehab Saltsjöbaden
2022-02-20
Stockholms län
Capio Geriatrik
2022-02-17
Skåne län
Capio Vårdcentral Ystad
2022-02-02
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2022-01-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Limhamn
2022-01-30
Stockholms län
Röntgenkliniken
2022-01-23
Stockholms län
Kirurgkliniken
2022-01-22