Undersköterska med erfarenhet från röntgen

Sista ansökningsdag: 2022-01-23   

Publicerades: 2021-12-15

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och tar emot drygt 290 000 besök om året.

Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Med oss erbjuds du en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Här på röntgenkliniken på Capio S:t Görans sjukhus har vi alltid öppet! 
Under våren 2022 flyttar vår elektiva verksamhet till nya lokaler här inom sjukhusområdet. I samband med detta ser vi över våra arbetssätt och ser stora möjligheter att hitta både varierande och stimulerande arbetsuppgifter för dig som är erfaren, driven och intresserad av att utvecklas ännu mer i din roll som undersköterska inom röntgen.

Arbetsuppgifter

Arbetet kan komma att innebära både administrativa och/eller mer patientnära arbetsuppgifter. Du behöver kunna ta egna initiativ och hjälpa till där det behövs.  


Så här säger några av dina blivande kollegor:
 

”Bra om du gillar tempo och att det händer grejer”

”Samarbete är jätteviktigt! Att alla hjälps åt”

”En bra kollega sprider positiv stämning”

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet av röntgenverksamhet. Du har arbetat minst ett år inom någon form av radiologi.

Villkor

Arbetstider enligt ö.k. Vi har alltid öppet vilket ger oss möjlighet att hitta arbetsuppgifter för dig när det passar dig. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vi hörs!

I ansökan vill vi att du skickar en videohälsning där du berättar vad du kan bidra med till vår grupp av kompetenta undersköterskor. #vivillalltidblibättre, #dugörskillnad

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotte Säll, Tel:08 587 015 71

Facklig företrädare

Christel Olsbö, Tel:08 5870 3535

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2022-03-31
Skåne län
Capio Simrishamns Närsjukhus
2022-03-13
Hallands län
Capio Psykiatri
2022-03-01
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2022-02-28
Stockholms län
Capio Ögon
2022-02-28
Stockholms län
Capio Rehab Saltsjöbaden
2022-02-20
Stockholms län
Capio Geriatrik
2022-02-17
Skåne län
Capio Vårdcentral Ystad
2022-02-02
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2022-01-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Limhamn
2022-01-30
Stockholms län
Kirurgkliniken
2022-01-22