Undersköterska som vill utvecklas inom neurologi och stroke

Sista ansökningsdag: 2019-08-04   

Publicerades: 2019-06-25

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Vi söker efter Stockholms bästa lagspelare!

Vi söker dig som har ett genuint intresse av omvårdnadsfrågor och är duktig i din profession. Vi anser att omvårdnadsfrågorna är oerhört viktiga i patientvården i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa neurologi- och strokevården!

Vår verksamhet

Neurologkliniken består av en mottagning, forskningsenhet och slutenvårdsplatser. Vi har idag totalt 35 vårdplatser som är uppdelade på 12 neurologplatser, 3 NIMA-platser och 20 platser för akutstroke. Vi är till största delen en akutavdelning där de flesta patienter kommer in via akutmottagningen. Vi vårdar patienter med många olika medicinska sjukdomar i nervsystemet och i hjärnan. Allt ifrån nyupptäckta sjukdomar med urakut karaktär till kroniska sjukdomar med avancerade omvårdnadsbehov. Vi har oftast korta vårdtider och arbetar aktivt med pulleffekt från akutmottagningen då vi vet att våra patienter får bästa vården på vår avdelning.  

Arbetet innebär

Här tar vi hand om patienter med akuta strokesymtom och neurologiska sjukdomar - nyupptäckta och avancerade. Arbetet här är mycket varierande och innebär ibland även ett högt tempo. Ingen dag är den andra lik. Du arbetar teambaserat med läkare, undersköterskor och paramedicinare. Tillsammans bidrar vi alla till att patienten får så bra vård som möjligt. I det här teamet är din kompetens i den patientnära omvårdnaden oerhört central för tillfrisknandet och välbefinnandet av våra patienter. Som undersköterska arbetar du nära och med patienter i omvårdnaden.

 

Kvalifikationer

Du skall vara utbildad undersköterska och har arbetat några år inom vården, gärna inom stroke eller neurologi, även akutsjukvård är meriterande.

Du är en mycket duktig lagspelare där du sätter laget framför jaget. Du är noggrann i omvårdnadsarbetet och värdesätter patienternas integritet och medbestämmande. Du är bra på att kommunicera och lägga upp ditt arbete. Du är smidig i ditt sätt att vara och förstår att vara både en god följare men även kunna arbetsleda dig själv och andra. Du förstår att variera ditt arbetstempo beroende på aktuell situation. Du har förmåga att själv se vad som behöver göras och få arbetet utfört. Du är driven i förbättringsarbeten där du ser att målet är att göra vården bättre för våra patienter. Du är intresserad av att fördjupa dig inom neurologi- och/ eller strokesjukvård och gillar att bli utmanad och utvecklas. Du förstår att förändringar är en naturlig del i utvecklingen av arbetet.

Sista ansökningsdag 4 augusti. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning är heltid men kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas

Vi har önskeschema med poängmodell.

Hör gärna av dig till

Vårdenhetschef Cathrine Lagerström Björk, 08-587 011 55

Biträdande vårdenhetschef David Landberg, 08-587011 58

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cathrine Lagerström-Björk, Tel:08-58701155

David Landberg, Tel:08-58701158

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kundcentermedarbetare till Capio Globen ögonklinik
Capio Medocular AB
2019-08-27
Bemanningsassistent till medicinkliniken, avdelning 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-08-11
Undersköterskor sökes till ny geriatrisk klinik i Vårberg
Capio Geriatrik
2019-08-11