Undersköterska till Gipsmottagningen

Sista ansökningsdag: 2021-11-01   

Publicerades: 2021-10-01

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Ortopediska Huset har avtal att operera avancerad fotkirurgi där gipsbehandling är en del i behandlingen. Patienterna opereras i dagkirurgi och kommer tillbaka för omgipsning eller ligger kvar på vårdavdelningen och gipsas innan hemgång.

Till vår gipsmottagning söker vi dig som är undersköterska med goda kunskaper i gipsteknik men även erfarenhet av sårvård. Du jobbar tillsammans med en erfaren undersköterska , fysioterapeuter och ortopedtekniker.. Tjänsten är på 100% 40h/vArbetsuppgifter Gipsbehandling Sårvård ProvtagningKvalifikationer God erfarenhet av gipsbehandling och sårvårdVillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: månadslön

Tillträde: snarast

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-11-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Östermalm
2021-11-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Kristianstad
2021-11-14
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-11-13
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-10-31
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-10-31
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-24