Undersköterska till internmedicinavdelning

Sista ansökningsdag: 2020-09-25   

Publicerades: 2020-09-11

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi erbjuder ett sammansvetsat team som har blivit ordentligt "trycktestat" under rådande Corona pandemi, där du kan utvecklas och ha det roligt tillsammans med dina kollegor. Vi har nära till skratt och behöver just nu din förstärkning.

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i Medicinkliniken som är den största kliniken inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger centralt i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team där sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dietister ingår. Som undersköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens olika behov under vårdtiden. Du ansvarar under ledning av patientansvarig sjuksköterska för den basala omvårdnaden.

Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• har en godkänd utbildning som undersköterska från omvårdnadsprogrammet

• har erfarenhet på minst 3 år av att arbeta inom den somatiska vården

• behärskar det svenska språket i både tal och skrift

• har en god samarbetsförmåga

• är serviceinriktad och har patientens behov som utgångspunkt i ditt arbetssätt

• kan arbeta självständigt samt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Meriterande: Erfarenhet av vårdarbete med medicinska patienter. Utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Provanställning i 6 månader kan tillämpas. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Då vi får många bra ansökningar önskar vi att du motiverar till varför just du skall anställas hos oss.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Tillsvidare-/Timanställning

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Daniel Cabelduc, Tel:08-5870 3074

Anna Sennerö, Tel:08-5870 1304

Facklig företrädare

Jenny Gustavsson, Kommunal, Tel:08-58701000 vxl

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.