Undersköterska till medicinavdelning 20

Sista ansökningsdag: 2017-10-04   

Publicerades: 2017-09-13

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter
Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin. På avdelning 20 vårdas patienter med sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som tumörsjukdomar samt patienter som påverkas av KOL och astma. Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Arbetsuppgifter
Vi jobbar med förbättringsarbete efter Lean-modellen dvs vi vill bort från vårdens traditionella stuprörstänkande och gammalmodiga massproduktionsfilosofi. En modern vård med patienten i centrum fokuserar på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelning 20 jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls och Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Arbetssättet har utarbetats av personalen på avdelning 20 och syftar till att stärka patientsäkerheten och effektiviteten i det dagliga arbetet.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team som ingår sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dieter. Undersköterskor och sjuksköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående. Som undersköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens olika behov under vårdtiden. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och läkare. Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• har en godkänd utbildning som undersköterska från omvårdnadsprogrammet

• har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg

• behärskar det svenska språket i både tal och skrift

• har en god samarbetsförmåga

• är serviceinriktad och har patientens behov som utgångspunkt i ditt arbetssätt

• kan arbeta självständigt samt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt

Meriterande: Erfarenhet av vårdarbete med medicinska patienter. Utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 1000

Magdalena Liedberg, Tel:08-58701304

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska till medicinavdelning 20, timanställning
Medicinkliniken
2017-10-15
Capio Ätstörningscenter söker Undersköterskor
Capio Ätstörningscenter AB, Varberg
2017-10-12
Undersköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-10-01