Undersköterska till Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2021-09-26   

Publicerades: 2021-09-10

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om verksamheten
Medicinskt Centrums patienter bokas på remiss för ny- och återbesök till läkare i alla våra flöden.
Genom vårt förbättringsarbete (i enlighet med Lean-principer) arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter 
I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår också att bistå läkare vid benmärgspunktion, självständigt utföra EKG, blodtryckskontroller och blodtappningar samt hantering av ärenden i TeleQ och 1177.

Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat minst 4 år som undersköterska och med intresse för mottagningsarbete inom våra flöden hematologi, gastroenterologi, endokrinologi, tromboembolism och lungmedicin.

Du ska vara van att utföra venprovstagningar.

Det är meriterande att du har arbetat på vårdavdelning eller inom mottagningsverksamhet på sjukhus eller på vårdcentral.

Vi vill att du bidrar med dina kunskaper till kollegor och medverkar till att utveckla mottagningsarbetet och arbeta för en god patientsäkerhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete.

Villkor 
Välkommen med din ansökan senast 210926. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-10-31
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-16
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-07
Västra Götalands län
Capio Alléjouren
2021-09-25
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-09-23