Undersköterska till palliativ avdelning Vallentuna

Sista ansökningsdag: 2019-09-15   

Publicerades: 2019-07-31

Beskrivning av tjänst

Stångbergas palliativa klinik ligger i vacker herrgårdsmiljö i Roslagen. Fastigheten omges av vackra grönområden. Vi bedriver specialiserad palliativ slutenvård på uppdrag av Region Stockholm. Vi har hög medicinsk kompetens och erbjuder en varm atmosfär för människor i livets slutskede.

Vi söker nu dig som är undersköterska med ett brinnande intresse för palliativ vård. Som undersköterska hos oss arbetar du i team och utvecklas ständigt i din yrkesroll. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor och ett trevligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSBESKRIVNING
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på palliativ vårdavdelning. Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och dietist. Vårt mål är att samverka med patienten för att lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet i livets slutskede, samt att patienten och närstående ska känna sig trygga och delaktiga. Vården av patienten fokuserar på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.


ANSTÄLLNINGSFORM
- Heltid/deltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Dag, kväll och helgtjänstgöring
- Tillträde efter överenskommelse

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Individuell lönesättning
- Friskvårdsbidrag
- Personlig kompetensutveckling

KVALIFIKATIONER
- Erfarenhet av palliativ vård samt avancerad medicinsk vård är meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Enl övrenskommelse

Kontaktperson Capio

Malin Peyron Khedri, Tel:070-1608550

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kundcentermedarbetare till Capio Globen ögonklinik
Capio Medocular AB
2019-08-27