Undersköterska till vårdavdelningen

Sista ansökningsdag: 2021-12-17   

Publicerades: 2021-11-17

Om oss

Capio Ortopediska Huset ingår i affärsområde Capio Ortopedi som även innefattar Capio Artro Clinic AB, Capio Specialistvård Motala, Capio Movement AB samt ett tätt samarbete med Ortopedkliniken S:t Göran. Capio Ortopediska Huset är en ortopedisk specialistklinik i Stockholm med ca 60 st anställda och är Stockholms största elektiva enhet utanför sjukhusen. Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting men samarbetar även med flera försäkringsbolag. Här bedrivs såväl mottagningsverksamhet som dagkirurgi och slutenvårdskirurgi. Kliniken förfogar över 4 moderna operationssalar och 19 vårdplatser för inneliggande vård samt är öppen måndag-lördag.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Sedvanligt arbete som undersköterska på elektiv ortopedkirurgisk vårdavdelning med inriktning på höft och knäproteskirurgi samt avancerad fotkirurgi. Då vi strävar mot kortare vårdtider med hög kvalité är samarbete mellan professionerna nyckeln till nöjda patienter. Förbättringsarbeten genomförs ständigt både individuellt och i grupp. Då vi har korta beslutsvägar har alla möjlighet att påverka och införa nya arbetssätt.

Vi har schemalagd arbetstid 37h/v med ca 2 kvällar /v och helgtjänstgöring var 8:e helg. Helgpasset är fredag em och lördag fm då avdelningen har stängt söndagar.Arbetsuppgifter

Urinblåseövervakning, v.b. urintappning, mobilisering, förbandskontroller, allmän omvårdnad m.m. av nyopererade patienter i team med en sjuksköterska och en fysioterapeut. Som undersköterska arbetar du även självständigt med mottagningsarbete någon dag i veckan. Vilket innebär EKG och provtagning inför operationer samt sårkontroller.


Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.

Kvalifikationer

Grundutbildning till undersköterska är ett krav.

Erfarenhet av ortopedisk vård och akutsjukvård är önskvärt.

Erfarenhet av sårvård och provtagning är meriterande.

  Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Kontaktperson Capio

Ann Berglund, Tel:070-8617554

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Östermalm
2022-01-15
Västra Götalands län
Capio Ögon
2021-12-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2021-12-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Slussen
2021-12-26
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-12-17
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Johannelund
2021-12-15
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-12
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2021-12-09
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-09
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2021-12-06
Skåne län
Capio Vårdcentral Gärsnäs
2021-12-01