Undersköterska Timanställning

Sista ansökningsdag: 2020-12-02   

Publicerades: 2020-11-11

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!

I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och under hösten öppnade vi en till avdelning vilket gör att vi erbjuder totalt 34 vårdplatser. Just nu söker vi timanställda undersköterskor till vårt team. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken.

Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax, allmänkirurgi, ortopedi och medicinsk rehabilitering. Som undersköterska hos oss träffar du patienter från 18 år och uppåt, med en stor variation av diagnoser och problematik.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt i team med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som tidigare arbetat på sjukhus. Meriterande är om du har något eller några års erfarenhet av att arbeta på en kirurgi- eller rehabiliteringsavdelning. Du har goda kunskaper i svenska språket och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper.

Förmågor & färdigheter

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du arbetar personcentrerat och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform 
- Timanställning vid behov

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Hoppas du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-03-01

Sysselsättningsgrad: Timanställning vid behov

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2020-12-17
Stockholms län
Capio Geriatrik
2020-12-03