Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2020-04-20   

Publicerades: 2020-03-09

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Hovshaga är en av Växjös största vårdcentraler med ca 11 000 listade patienter. Vi är för närvarande ca 30 drivna och engagerade medarbetare som har för ambition att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Hos oss blir du ett team av läkare, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, psykosociala resurser, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och distriktssköterskor.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter. Även du som är sjuksköterskestudent, läkarstudent eller färdigutbildad undersköterska till sommaren är välkommen med din ansökan.

Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete, labb och reception. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

Meriterande är om du har erfarenhet av venprovtagning och omvårdnadsarbete. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet, så vänta inte med att skicka in ditt CV. Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: semester period v. 23- v.35

Lön: Månadslön

Tillträde: 200608

Kontaktperson Capio

Damir Rizvanovic, Tel:damir.rizvanovic@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska lab/mottagning i sommar
Capio Novakliniken Tomelilla
2020-05-31
Undersköterska till ASIH (Avancverad sjukvård i hemmet) sommarvikariat
ASIH
2020-05-01
Vårdavdelning för hemlösa söker undersköterskor för vikariat i sommar
Capio Psykiatri
2020-04-30
Undersköterska till Capio vårdcentral Haga i Örebro
Capio Vårdcentral Haga
2020-04-19
Bemanningsassistent till Hjärtkliniken S:t Görans sjukhus
Hjärtkliniken
2020-04-10