Undersköterska

Sista ansökningsdag: 2021-09-25   

Publicerades: 2021-08-25

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Alléjouren är en jourcentral belägen i centrala Göteborg, ett stenkast från Järntorget. På Alléjouren tar vi hand om patienter på kvällar och helger med besvär som inte kan vänta till dagen efter. Vi handlägger åkommor som infektioner i luftvägarna, öroninflammation, halsfluss, urinvägsinfektioner, sårskador, fallskador eller allergiska reaktioner. Vi tar emot ca 2 000 patientbesök varje månad och vid varje arbetspass är vi tre läkare och fyra sjuksköterskor i tjänst som tillsammans tar hand om de patienter som besöker oss.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är Undersköterska för arbete på vår jourcentral i centrala Göteborg. Vi tar hand om patienter med akuta besvär som inte kan vänta tills vårdcentralen öppnar. Våra öppettider
måndag - fredag 17-22 lördag- söndag 10-16 samt helgdagar10-16. Alléjouren har idag avtal med cirka 35 vårdcentraler inom Göteborgsområdet. Vi söker nu en t v anställd undersköterska för arbete på kvällar och helger enligt fortlöpande schema som vill vara med i vårt team.  Vid varje arbetspass tjänstgör läkare, sjuksköterskor och undersköterskor därutöver finns det en bemanningskoordinator, medicinsk sekreterare samt verksamhetschef

 

Kvalifikationer

Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska i primärvård jourverksamhet. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Anna Berglund-Melin, Tel:0708-11 13 64

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-10-31
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-16
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-10-10
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-10-07
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-09-26
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-09-23