Undersköterska/koordinator Kognitiva mottagningen

Sista ansökningsdag: 2021-12-09   

Publicerades: 2021-11-25

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vår fantastiska undersköterska/koordinator ska gå i pension, vi söker nu en ersättare för henne.

På Kognitiva mottagningen utförs minnesutredningar på specialistnivå. De patienter vi träffar, har genomgått en basal utredning, vanligen på vårdcentral, innan besök hos oss. Vi arbetar både enskilt utifrån vår egen profession, men även i team där alla är lika viktiga och där patienten står i fokus. Teamet består av överläkare, sjuksköterskor, psykolog, arbetsterapeut och koordinator/undersköterska. 

Arbetsmiljön är viktig, vi hjälps alla åt att göra det trivsamt! Teamet och rutinerna är väl inarbetade. Nu söker vi alltså en likasinnad som uppskattar att vara "spindeln i nätet", har hög känsla för service och uppskattar att arbeta i ett prestigelöst team.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är i hög grad ett självständigt arbete med övervägande administration och telefonpassning men även undersköterskeuppgifter som exempelvis att ta EKG, blodprover och assistera läkare vid sterilt spinalprov. Administrationen på mottagningen innebär ansvar för en stor del av bokningar och väntelista samt kontakt med patienter och anhöriga. Andra uppgifter är exempelvis att ordna fika till patienter och beställa förråd mm. Koordinatorn sköter reception och kassaregistrering och har en viktigt uppgift som vårt "ansikte utåt", gott bemötande är avgörande! 

Tjänsten som undersköterska/koordinator på Kognitiva mottagningen Löwet kan vid enstaka tillfällen även innebära att  arbeta på Kognitiva mottagningen Sollentuna, för att stötta upp vid exempelvis ledigheter. Det är två små mottagningar och det är viktigt att vi kan samarbeta då vi ingår i samma organisation.

 

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att ha dokumenterad undersköterskeutbildning samt ha erfarenhet av att arbeta på mottagning tex. på minnesmottagning, vårdcentral, barnläkarmottagning eller liknande.

Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och vi ser gärna att du även besitter andra språkkunskaper, gärna arabiska, persiska eller finska då det är dessa som oftast efterfrågas i vårt upptagningsområde.

Villkor

Tjänsten är 90% och dagtid 8-16, veckodagar. Fast lön, månadslön. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 90%

Lön: Månadslön

Tillträde: 14 mars 2022

Kontaktperson Capio

Petra Lindered, Tel:070-166 82 18

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Östermalm
2022-01-15
Västra Götalands län
Capio Ögon
2021-12-31
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Gårda
2021-12-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Slussen
2021-12-26
Stockholms län
Capio Ortopediska Huset AB
2021-12-17
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-12-17
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Johannelund
2021-12-15
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-12-12
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Mölndal
2021-12-09
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2021-12-06
Skåne län
Capio Vårdcentral Gärsnäs
2021-12-01