Uroterapeut till urologmottagningen och prostatacancercentrum sökes!

Sista ansökningsdag: 2019-04-04   

Publicerades: 2019-03-15

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Kirurgkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus är en klinik med både bredd och spets som satsar på ständig utveckling och förbättring. Kliniken är indelad i fem sektioner: akut-, bröst-, urolog- samt övre respektive nedre gastroenterologiska sektionerna. På hela kliniken arbetar 200 medarbetare.

Vår arbetsgrupp har hög kompetens och ett stort intresse för urologi och utveckling av den samma. Vi vågar fråga och dela med oss av våra kunskaper i teamet och vi arbetar i en verksamhet som ständigt utvecklas. Det bästa med att arbeta hos oss är att det är fart och fläkt, bra teamkänsla och att vi är ett glatt, kunnigt och trevligt gäng av arbetsglada kollegor med olika kvaliteter.

Vi söker nu en erfaren uroterapeut till vår urologmottagning och till Prostatacancercentrum som kan bidra med en viktig pusselbit som idag saknas på vår mottagning. Är du den personen så ska du höra av dig till oss!

Arbetsuppgifter

Arbetet på urologsektionens mottagning innefattar bl a:

  • Egen mottagning som omfattar nya remisspatienter, utredning, behandling och uppföljning
  • Konsultverksamhet i slutenvården
  • LUTS-utredning - bäckenbottenträning
  • Telefonrådgivning
  • Rådgivning till primärvården
  • Utbildningsinsatser inom sjukhuset
  • Studentundervisning
  • Nära samarbete med övriga funktioner på mottagningen, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med uroterapeututbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, utvecklingsbenägen och självständig. Då arbetet kräver att du tar stort eget ansvar.

Ansökan

Sista ansökningsdag 4:e april men vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vårdenhetschef Pia Borgudd, kontaktuppgifter hittar du nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Borgudd, Vårdenhetschef, Tel:08-58701356

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.