Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!

Sista ansökningsdag: 2019-05-31   

Publicerades: 2019-03-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Utveckling som sjuksköterska på Hjärtkliniken!

Hjärtkliniken är organiserad i tre huvudflöden; arytmi, hjärtsvikt- och vitier samt ischemi.

Hjärtkliniken består av flera enheter i varje flöde. Inom slutenvården vårdavdelningar; diagnostisk- och behandlande verksamhet, inom öppenvård Hjärtcentrum med nybesök och uppföljande verksamhet. Viss dagvård finns och utvecklas vidare.

På Hjärtkliniken är flera professioner anställda; läkare, sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och biomedicinsk analytiker. Dagligt samarbete med paramedicin och medicinska sekreterare.

Många medarbetare på Hjärtkliniken har rotationstjänstgöring, vilket tillsammans med intern- och extern utbildning, bidrar till god sammanhållning, bra arbetsmiljö, hög kompetens och vårdkvalitet.

Vi söker nu främst sjuksköterskor till våra avdelningar i slutenvården, där möjlighet också finns till rotation mellan olika enheter både i slutenvård och öppenvård.

Arytmiflödet

 • Avd 31 arytmi - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Arytmiövervakning. Utredning och  behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst arytmier. Elkonvertering och pacemaker. 
 • Pacemakeroperation
 • Dagvård (elkonvertering och pacemaker)
 • Hjärtcentrum Arytmi – specialistäkarmottagning, pacemakermottagning, förmaksflimmer- och antikoagulantiamottagning, patientundervisning

Hjärtsvikt- och vitieflödet

 • Avdelning 31 Svikt - Vårdavdelning med 10 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning.
 • Avdelning 33 Svikt - Vårdavdelning med 12 vårdplatser. Utredning och behandling av olika kardiologiska tillstånd, främst hjärtsvikt och arytmier. Viss eftervård till HIA. Arytmiövervakning. 
 • Hjärt EKO - mottagning för öppen- och slutenvårdspatienter
 • Dagvård (hjärtsviktsbehandling)
 • Hjärtcentrum hjärtsvikt- och vitier Specialistläkarmottagning, hjärtsvikts- och vitiesjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Ischemiflödet

 • Hjärtintensiven HIA - Vårdavdelning med 10 vårdplatser, hög vårdnivå och hjärtövervakning, både arytmi och ischemi. Utredning och behandling av kranskärlssjuka patienter, vissa arytmier och akut hjärtsvikt.
 • Coronarangio/PCI-lab
 • Dagvård (coronarangio- och PCI)
 • Hjärtcentrum Ischemi - Specialistläkarmottagning, sekundärpreventionssjuksköterskemottagning, patientundervisning.

Villkor

Vi värnar om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och fritiden!

Vi lägger önskeschema, tillämpar ett mycket förmånligt poängavtal som innebär högre ersättning och arbetstidsförkortning vid treskiftsarbete, alternativt anställning i AB med arbetstidsförkortning och nattillägg för dig som bara vill arbeta natt.

Poängmodellen möjliggör att ta ut intjänade poäng som ledighet, och/eller i pengar.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och många andra förmåner och rabatter genom Benify. 

Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda en personalbostad till dig som börjar som nyanställd sjuksköterska.

Genom Företagsbostäder kan du få hyra en nybyggd och fullt möblerad 1- eller 2-rums lägenhet i Solna, nära till sjukhuset. https://capiostgoran.se/arbetahososs/personalbostader/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att utvecklas och utveckla Hjärtsjukvård. Du tycker om att arbeta i team och har ett smidigt och konstruktivt sätt gentemot arbetskamrater. Genom bra kommunikation, samarbete och kompetens är du delaktig i att utveckla en positiv arbetsmiljö och patientsäkerhet.

Anställningens omfattning

Tillsvidare, hel- eller deltid.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Maria Jynge, Tel:08-58702858

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-06-16
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-06-16
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-06-16
Biträdande vårdenhetschef till Neurologiska kliniken
Executive
2019-06-02
Vårdenhetschef till Medicinkliniken (Gastro/Lung/Hema/Medicinsk onkologi)
Executive
2019-06-02
Sjuksköterska till behandlingsavdelningen - Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2019-06-02
Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-06-02
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-05-26