Vaccinatörer sökes för hjälp med vaccination mot covid-19

Sista ansökningsdag: 2021-05-31   

Publicerades: 2021-04-01

Beskrivning av tjänst

Var med och gör en samhällsinsats mot covid-19!

Capio vaccinerar i samarbete med region Stockholm.

För att kunna genomföra vaccinationer med ett bra flöde och god kvalitet behöver vi nu extrapersonal preliminärt under perioden april-augusti. Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska eller sjuksköterske-/läkarstuderande med usk-kompetens. Som vaccinatör får du en skriftlig delegering för att både iordningställa och administrera vaccin.

Tjänsterna är intermittenta visstidsanställningar ("timanställningar") med placering på ett av Capios vaccinationscenter i Stockholm. Syftet med våra vaccinationscenter är att kunna omhänderta en hög genomströmning av medborgarna vid massvaccinering (fas 4) mot Covid-19. Alla vaccinatörer kommer att få en digital introduktion och praktisk utbildning i intramuskulär injektionsteknik. Läkare och sjuksköterska finns på plats som stöd under hela öppettiden. 

Urval kommer att ske fortlöpande och intervjuer kommer att ske via telefonsamtal. Skicka med bevis om legitimation/utbildning. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av vaccinationer/injektioner.

Tack för att du bidrar i vårt viktiga arbete!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Vaccinationssamordnare, Tel:vaccinationscenter.sthlm@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-06-30
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2021-06-20
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-17
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-05-06
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-02
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-02
Stockholms län
Medicinkliniken
2021-04-30
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-04-30
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Gävle
2021-04-29
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-04-25
Stockholms län
Kirurgkliniken
2021-04-25