Vårdadministratör

Sista ansökningsdag: 2020-06-20   

Publicerades: 2020-05-20

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och bygga upp en vårdverksamhet från början?

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 34 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Vi söker nu en vårdadministratör som vill vara med från start.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning med tillhörande DRG-registrering, utskrift av brev/intyg och remisser, post- och remisshantering, veckovis uppföljning och kvalitetssäkring. Du är delaktig vid verksamhetens möten och systematiska förbättringsarbeten för att få en förståelse och därmed kunna bidra till verksamhetens utveckling. Du delar det gemensamma ansvaret för att upprätthålla patientsäkerheten med att skriva journaler och säkerställa intäkterna i form av DRG-registrering. Du är även verksamhetens lokala IT-ombud. Att vara IT-ombud innebär bland annat att du gör IT-relaterade beställningar och en del administration i system och i kontakt med Capio support.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har en diagnoskodningsutbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Förmågor och färdigheter

Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning.

Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader.

Tillträde enligt överenskommelse.

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med fortlöpande intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 20 juni 2020.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 20201001

Kontaktperson Capio

Marika Fagerlund, Tel:070-1602824

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio söker Medicinsk sekreterare till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2020-06-28
Capio Vård för hemlösa Pelarbacken söker medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2020-06-21
Capio Medocular söker medicinsk sekreterare/receptionist
Capio Medocular AB
2020-06-14
Medicinsk sekreterare
Capio Hälsocentral Dragonen
2020-06-14
Vårdadministratör till Capio i Vålberg och Grums
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2020-06-11
Vårdadministratör till Vålberg/Grums
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2020-06-11