Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala

Sista ansökningsdag: 2021-03-23   

Publicerades: 2021-02-23

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt specialiserad hudsjukvård. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktigt för oss att både medarbetare och kunder känner sig välkommen hos oss. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Värderingarna medkänsla, kvalitet och ansvar präglar verksamheten och vår vision är att ge bästa möjliga livskvalitet till varje patient.Capio Specialistvård Motala är en del av Capio Movement AB och ingår i Capio Sverige, affärsområde Ortopedi.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala

• Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen.
• Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.
• Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.

Vi erbjuder
• Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus.
• En arbetsplats med korta beslutsvägar
• En lärande organisation med utvecklingsmöjligheter
• En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
• Arbetstid dagtid

Övrig information om tjänsten
• Arbetstid: Schemalagd arbetstid
• Lön: Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Enhetschef Neda Kusljic, Tel:072-215 61 59

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.