Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2019-05-25   

Publicerades: 2019-04-25

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation och hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att du känner dig välkommen. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet i en attraktiv arbetsmiljö. Enheten består av av mottagning, en administrativ enhet, anestesi/operation, postoperativ enhet, slutenvårdsavdelning/dagikrurgi samt egen sterilenhet.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala

Du kommer att få arbeta med ett härligt gäng och som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen. Vårdadministratörerna/medicinska sekreterarna har dagligen ett nära samarbete med varandra och med övrig personal inom verksamheten.

Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Som person tar du ansvar för din uppgift och kan planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt för att driva det framåt och uppnå resultat. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du arbetar bra med andra människor både inom gruppen och med andra yrkesprofessioner.

Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. Har du relevant arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenheter från ett serviceyrke är det ett plus. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.

 

Välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enl överenskommelse

Kontaktperson Capio

Erika Nyberg, Tel:010-104 75 13, erika.nyberg@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare/ Vårdadministratör
Capio Geriatrik
2019-06-17
Medicinsk sekreterare till Smärtkliniken
Smärtkliniken
2019-05-31
Medicinsk sekreterare
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-25