Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2021-11-04   

Publicerades: 2021-10-04

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och att de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om vårdtagarens trygghet. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 125 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare till Capio Movement - Ortopedi 

Vill du vara en del av en sekreterarenhet med en central roll i ett patientfokuserat arbete? Vi är ett sammansvetsat team på åtta sekreterare och två receptionister.

Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen. Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.

Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare, kodarutbildning är inget krav men meriterande. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. God hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket. På Movement är alla med och bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus. En arbetsplats med korta beslutsvägar, en lärande organisation med goda utvecklingsmöjligheter. En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras. Vi välkomnar nya idéer, lär av varandra och strävar ständigt efter att förbättra metoder, processer och arbetssätt för att säkerställa att vi kan bidra till bättre hälsa.

Detta kan du förvänta dig av oss

Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens samt 3000 kr i friskvårdsbidrag. Möjligheter till utveckling. Inflytande och delaktighet i verksamheten. God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka. Flexibla arbetsförutsättningar. En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras.

Villkor

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas med 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Dagtid, måndag-fredag.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista anställningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Kan diskuteras

Lön: Månadslön

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Magnus Warfvinge, Tel:0731-435797

Susann Eskerin, Tel:010-2007343

Facklig företrädare

Ulrika Arnell, Vision, Tel:010–2007218

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Lundby Specialistsjukhus
2021-11-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2021-11-28
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Dragonen
2021-11-15
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Berga
2021-11-13
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2021-11-12
Stockholms län
Executive
2021-11-05
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2021-10-30
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-20