Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare

Sista ansökningsdag: 2019-11-24   

Publicerades: 2019-10-22

Om oss

Capio Specialistvård Motala är en modern specialistvårdsenhet som verkar på uppdrag av och i nära samarbete med Region Östergötland. Här på Capio Specialistvård Motala erbjuds kvalificerad vård utifrån bred kompetens och erfarenhet inom ortopedi, kirurgi, anestesi och operation samt hud. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och bemötande. Det är viktig för oss att både medarbetare och kunder känner dig välkomna. Capio Specialistvård Motala har omkring 130 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en hälso- och sjukvård med hög kvalitet med patienten i fokus och i en attraktiv arbetsmiljö. Enheten består av av mottagning, en administrativ enhet, anestesi/operation, postoperativ enhet, slutenvårdsavdelning/dagikrurgi samt egen sterilenhet.

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Capio Specialistvård Motala
• Som vårdadministratör/medicinsk sekreterare kommer du att få varierande arbetsuppgifter, egna ansvarsområden för olika administrativa uppgifter utöver journalskrivning och arbete i receptionen.
• Du har en positiv attityd, är flexibel, noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du karaktäriseras av stort engagemang för ständiga förbättringar i verksamheten.
• Du har examen inom yrket som vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har kunskaper i Cosmic eller annat likvärdigt journalhanteringssystem. Du har en god hörförståelse och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift i svenska språket.
Vi erbjuder
• Ett stimulerande arbetsklimat bland engagerade medarbetare med patienten i fokus.
• En arbetsplats med korta beslutsvägar
• En lärande organisation med utvecklingsmöjligheter
• En arbetsplats med tydliga mål där kvalitet och service prioriteras
• Arbetstid dagtid
Övrig information om tjänsten
• Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
• Arbetstid: Schemalagd arbetstid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt
Du ansöker enklast via vår hemsida där du registrerar dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2019-11-24. Då vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef, Erika Nyberg, tel. 010-104 75 13 alt erika.a.nyberg@regionostergotland.se, erika.nyberg@capio.se


Välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/vecka

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare till Reumatologmottagningen Capio Singelgatan Malmö
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2020-01-31
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
Capio Citykliniken Malmö Västra Hamnen
2020-01-05
Medicinsk sekreterare
Capio Vårdcentral Hovshaga
2019-12-08
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-12-04
Medicinsk sekreterare med placering inom Medicinakuten
Medicinkliniken
2019-11-30
Capio Ångest- och Depressionsmottagning söker medicinsk sekreterare
Capio Psykiatri
2019-11-22