Vårdavdelning för hemlösa söker undersköterskor - Sommar 2021

Sista ansökningsdag: 2021-03-31   

Publicerades: 2021-02-08

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På vår heldygnsvård erbjuder vi vård till patienter som lever i hemlöshet. Patienter kommer ofta till oss på grund av somatisk sjukdom eller skada, men många gånger i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats.

Till oss kommer patienterna via remiss, från akutsjukhusen i Stockholm, men även från vår öppenvårdsmottagning Pelarbacken.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov av vårdinsatser och sociala insatser. Vi arbetar personcentrerat och strävar efter att tillgodose patienten vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv, ofta i samverkan med socialtjänst och andra vårdgivare.

Vi är belägna på Maria sjukhus på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

På heldygnsvården bedrivs sedvanligt avdelningsarbete i team med patienten, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, vårdsamordnare och kurator.

I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår bl.a. omvårdnads- och samordningsarbete. På dagtid vardagar arbetar du tillsammans med två sjuksköterskor och en undersköterskekollega. På kvällar och helger arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. På vardagar finns även köksbiträde på avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du kan även vara läkarstudent och har läst minst 6 terminer eller vara sjuksköterskestudent och har läst minst 4 terminer Erfarenhet av somatisk och psykiatrisk omvårdnad är meriterande.

Du har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Vi kan erbjuda arbete framförallt vecka 24 till vecka 32, deltid eller heltid, dag och kvällstjänstgöring eller nattjänstgöring. Ange gärna i ansökan vad du är intresserad av.

Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Madeleine Ask, Tel:08-598 341 74

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Tomelilla
2021-04-30
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Hovås
2021-03-23
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vintergatan
2021-03-14
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-08
Skåne län
Capio Novakliniken Marinan Ystad
2021-03-05
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-03-02