Vårdavdelning för hemlösa söker vikarierande undersköterska

Sista ansökningsdag: 2021-10-24   

Publicerades: 2021-10-13

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

På vår heldygnsvård erbjuder vi vård till patienter som lever i hemlöshet. Patienter kommer ofta till oss på grund av somatisk sjukdom eller skada, många gånger i kombination med psykiatrisk sjukdom och/eller beroende. Vi har en palliativ vårdplats.

Till oss kommer patienterna via remiss, från akutsjukhusen i Stockholm och från vår öppenvårdsmottagning Pelarbacken.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov av vårdinsatser och sociala insatser. Vi arbetar personcentrerat och strävar efter att tillgodose patienten vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv, ofta i samverkan med socialtjänst och andra vårdgivare.

Vi är belägna på Maria sjukhus på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

På heldygnsvården bedrivs sedvanligt avdelningsarbete i team med patienten, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, vårdsamordnare och kurator.

I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår bl.a. omvårdnads- och samordningsarbete. På dagtid vardagar arbetar du tillsammans med två sjuksköterskor och en undersköterskekollega. På kvällar och helger arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. På vardagar finns även köksbiträde på avdelningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av somatisk omvårdnad från sjukhus är ett krav. Om du även har erfarenhet av psykiatrisk omvårdnad är det  meriterande.

Du har erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Anställningen är ett vikariat till juni eller sista augusti 2022.Tillträde enligt överenskommelse.

Då vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: 80 procent

Lön: månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anette Wennerksog, Tel:08-598 341 87

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Novakliniken Borrby
2021-11-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Östermalm
2021-11-30
Skåne län
Capio Vårdcentral Kristianstad
2021-11-14
Skåne län
Capio Novakliniken Gärsnäs
2021-11-13
Stockholms län
Capio Ortopediska Huset AB
2021-11-01
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-10-31
Stockholms län
Hjärtkliniken
2021-10-31