Vårdcentral för hemlösa söker underläkare för sommarvikariat 2019

Sista ansökningsdag: 2019-05-24   

Publicerades: 2019-04-24

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom flera områden: bl a geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och olika vårdvalsspecialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Är du underläkare och intresserad av att arbeta med hemlösa i sommar?

Capio Psykiatri Pelarbacken är en vårdcentral för hemlösa som består av både en mobil del och en fast mottagning. Vi söker nu en underläkare som är intresserad av att arbeta hos oss i sommar från vecka 25 tom vecka 32. 

Mottagningens patienter består av hemlösa med somatiska psykiatriska eller -beroendeproblem. .

Kvalifikationer: Läkarexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Extra meriterande är kunskaper och erfarenheter av från både allmän medicin och psykiatri eller beroende. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor; Sommarvikariat. Tjänstgöring dagtid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jörgen Swedenson, Tel:0703122342

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-06-11
Leg Läkare
ASIH
2019-06-02
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Södermalm
2019-05-30