Vårdenhetschef sökes till hjärtsvikt och vitieflödet, Hjärtkliniken

Sista ansökningsdag: 2019-01-13   

Publicerades: 2018-12-05

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Hjärtkliniken är en klinik i ständig utveckling. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt med ständiga förbättringar. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Vi har för närvarande 3 vårdavdelningar inklusive HIA, coronarangiolab, pacemakeroperation, EKOverksamhet och en välutbyggd öppenvård.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en av tre vårdenhetschefer som utvecklar och driver verksamheten på Hjärtkliniken Capio S:t Görans Sjukhus? Vår vårdenhetschef inom hjärtsvikt+hjärtvitie flödet går nu i pension efter många års tjänst hos oss och vi söker därför en ersättare.

 

Vårdenhetschefen har ansvar för kvalitet och utveckling av omvårdnad inom hela flödet inkluderande slutenvård, öppenvård, dagvård och EKO-verksamhet. Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara som viktiga pusselbitar för det ständiga utvecklingsarbetet. Du är direkt underställd verksamhetschefen, arbetar i team med de två andra vårdenhetscheferna på kliniken och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du deltar också i sjukhusets vårdenhetschefnätverk. Du leder verksamheten med hjälp medicinskt ansvariga flödesägare och flödesledare utifrån input från verksamheten. Till din hjälp finns även hjärtklinikens stab med kvalitets- och ekonomicontroller samt utvecklingsansvarig. I uppdraget ingår personalansvar för drygt 40 medarbetare (sjuksköterskor och undersköterskor) och ansvar för verksamhetens arbetsmiljö, budget, hållbarhets- och kvalitetsresultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare ledarerfarenhet, stor vikt läggs på personliga egenskaper. Du vill leda en verksamhet i ständig utveckling och arbetar bäst i team. Du är som person trygg, stabil och prestigelös. Du är intresserad av att utveckla människor och verksamhet och har förmåga att få utvecklingen implementerad genom att inkludera och motivera andra.

 

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Ahl, verksamhetschef Hjärtkliniken, Tel:08-58703236

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas med oss som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran!
Hjärtkliniken
2019-03-10
Sjuksköterska och vill arbeta med arytmipatienter och pacemakeroperation?
Hjärtkliniken
2019-01-06
Två vårdenhetschefer till Ortopedkliniken
Executive
2019-01-06
Sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2019-01-03
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2018-12-16