Vårdenhetschef till Akutkliniken – Akutvårdsavdelning AVA 37

Sista ansökningsdag: 2021-07-02   

Publicerades: 2021-06-03

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Akutkliniken – AVA 37

Akutvårdsavdelning 37 ingår i akutkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus och har 24 vårdplatser. Sjukhuset är ett utpräglat akutsjukhus och nästa all vård är akut. Detta innebär att akuta flöden utgör en central roll i sjukhusets verksamhet. På AVA 37 vårdas patienter med olika akuta tillstånd. Vårdtiderna är korta och in- och utskrivningar sker dygnet runt.

Capio S:t Görans Sjukhus rankas högt bland sjukhusen i Sverige och anses vara i framkant när det gäller att hitta nya sätt att arbeta för att det skall bli så bra som möjligt för våra patienter. På AVA är vi nyfikna och modiga och därför blir vi ofta involverade i pilotstudier – tex är AVA nu pilotavdelning för ett digitaliseringsprojekt.


Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef på AVA 37 har du ansvar för ca 45 medarbetare. Till din hjälp har du en enhetsledare och bemanningsassistent. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och är delaktig i strategisk verksamhetsplanering, både för AVA 37 och för hela akutkliniken. I uppdraget ingår ekonomiskt ansvar för enheten. På akutkliniken finns även ekonomicontroller, kvalitetscontroller, verksamhetsutvecklare och systemutvecklare som har ett klinikövergripande ansvar.

Vår erfarenhet är att de bästa idéerna kommer från våra medarbetare och ibland från våra patienter och som vårdenhetschef behöver du skapa goda förutsättningar för medarbetarna att planera, testa och implementera spännande förbättringsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyfiken, modig och socialt kompetent. Du får gärna ha nära till skratt och sprida en positiv känsla. Självklart finns det även situationer där du behöver vara tydlig och rak i din kommunikation. Du får gärna vara en person som satsar 100% på jobbet men som också är medveten om att uppdraget ”bara är ett jobb” och att det finns annat i livet som är roligt och viktigt. Vi som gillar akutsjukvård är inte alltid så bra på att tänka långsiktigt. Vi behöver därför någon som kan komplettera oss med långsiktigt strategiskt tänkande och framförallt ha tålamod – Är du kanske en sådan person?

Du behöver vara legitimerad sjuksköterska med minst 5 års erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat inom akutsjukvård och har även haft dokumenterat personalansvar på minst 2 år. 

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande, så vänta inte med att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Anna Wåström, Verksamhetschef 08-58 72 2862

Peter Jilmstad, Vårdenhetschef akutmottagningen 08-58 70 2933

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Wåström, Tel:08-58 72 2862

Peter Jilmstad, Tel:08-58 70 2933

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-07-07
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-06-27