Vårdenhetschef till arytmiflödet

Sista ansökningsdag: 2017-09-05   

Publicerades: 2017-07-31

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Capio S:t Görans sjukhus vill förnya vården i Stockholm. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt med ständiga förbättringar. Att snabbt hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken. Hjärtkliniken genomför nu en förändring i vårdenhetschefernas uppdrag för att ta detta ett steg vidare. Läs mer här länk

Vill du vara en av tre vårdenhetschefer som utvecklar ledarskapet och verksamheten på Hjärtkliniken Capio S:t Görans Sjukhus? Vi har två erfarna vårdenhetschefer inom ischemisk hjärtsjukdom respektive hjärtsvikt hjärtvitie flödet och vi söker nu en vårdenhetschef till arytmiflödet.

Vårdenhetschefen har ansvar för kvalitet och utveckling av omvårdnad inom flödet inkluderande slutenvård, öppenvård, dagvård och pacemakeroperation. Vi erbjuder dig att arbeta i en förändringsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara som viktiga pusselbitar för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Du är underställd verksamhetschefen, arbetar i team med övriga vårdenhetschefer på kliniken och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du deltar också i sjukhusets vårdenhetschefnätverk mm. Du samleder verksamheten tillsammans med en medicinskt ansvarig flödesägare och flödesledare.

I uppdraget ingår personalansvar för drygt 40 medarbetare (sjuksköterskor och undersköterskor) och ansvar för verksamhetens arbetsmiljö, budget, miljö och kvalitetsresultat. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare ledarerfarenhet, stor vikt läggs på personliga egenskaper. Du vill leda en verksamhet under ständig utveckling och arbetar bäst i team. Du är som person trygg, stabil och prestigelös. Du är intresserad av andras beteenden och har förmåga att driva utveckling och få den genomförd genom att inkludera och motivera andra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning, Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Annica Ahl, Verksamhetschef, Tel:08-58703236

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterskor till Ortopedkliniken
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-10-31
Sjuksköterskor till MAVA
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-30
Sjuksköterska till Mottagning/Vårdavdelning
Capio Ortopediska Huset AB
2017-09-21
Drivande kvalitetscontroller
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-09-10
Flödesledare/Sjuksköterska med Urologkompetens till Urologsektionen
Capio S:t Görans Sjukhus
2017-08-31