Vårdenhetschef till IVA på Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-07-07   

Publicerades: 2019-06-07

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

IVA:s vårdenhetschef Lotta går vidare internt på Capio S:t Görans Sjukhus till rollen som verksamhetschef på Anestesikliniken och vi söker nu hennes efterträdare. Det innebär att du kommer att rapportera till Lotta, som i sin nya roll också ansvarar för Centraloperation.

Arbetsbeskrivning

På IVA, intensivvårdsavdelningen, ansvarar du för verksamhetens ca 65 engagerade medarbetare. Till din hjälp har du två biträdande vårdenhetschefer och en medicinskt ansvarig läkare. Det är en mycket stabil grupp som tillsammans skapar ett trevligt och trivsamt arbetsklimat. I uppdraget ingår ansvar för sjuksköterskor och undersköterskor samt för verksamhetens arbetsmiljö, budget, hållbarhets- och kvalitetsresultat

Du ingår tillsammans med Centraloperations vårdenhetschef, medicinskt ledningsansvariga läkare, läkarchefer samt controller och kvalitetsansvarig i Anestesiklinikens ledningsgrupp som leds av verksamhetschefen. Som vårdenhetschef deltar du också i sjukhusets vårdenhetschefsnätverk.

På IVA arbetar vi med hög kvalitet och att våra patienter ska få en professionell vård med ett trevligt bemötande i fokus. Stor vikt läggs vid förbättringsarbete och att utveckla samt driva verksamheten framåt. Dina idéer och din erfarenhet tas tillvara som viktiga pusselbitar för det ständiga utvecklingsarbetet på sjukhuset.

Intensivvårdsavdelningen står inför flera stora utmaningar framöver med bl a införande av nytt patientdatasystem under hösten samt flytt till nya lokaler om ett par år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med bakgrund från anestesi/intensivvård och akutsjukvård. Du har tidigare ledarerfarenhet och stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du vill leda en verksamhet i ständig utveckling och arbetar bäst i team. Du är som person trygg, strukturerad och prestigelös. Starkt meriterande är också om du har tidigare erfarenhet av förändringsarbete och har varit med och hanterat ett större flyttprojekt på arbetet. Vi står inför att införa ett digitalt patientdatasystem, så idealiskt är om du också har vana vid det sedan tidigare.

Vi tror att du är en självgående, flexibel och stabil person med god samarbetsförmåga. Du är lojal och tydlig samt framstår som en energisk och strategisk person. Kvalitet är viktigt för dig.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi planerar att genomföra intervjuer under vecka 26, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen till oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Charlotta Löwendahl, blivande verksamhetschef, Tel:08-58701677

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.