Vårdenhetschef till mammografienheten, Capio S:t Göran Radiologi

Sista ansökningsdag: 2020-08-16   

Publicerades: 2020-06-26

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Om enheten och kliniken

Radiologiska kliniken har ca 185 medarbetare, fördelat på enheterna för Röntgen och Mammografi. 

Mammografienheten är en del av Bröstcentrum Capio S:t Göran, ett av tre Bröstcentra i Stockholm med uppdrag att utföra såväl hälsokontroller med mammografi som klinisk mammografi med kompletta bröstutredningar.

Mottagningen vann pris på Region Stockholms patientsäkerhetsdag i februari 2020.

Om uppdraget

Vi söker dig som inspireras av möjligheten att leda, engagera och motivera mottagningens fantastiska medarbetare att nå våra gemensamma mål.

Du blir vårdenhetschef för omkring 30 röntgensjuksköterskor som har sin huvudsakliga placering på Mammografienheten.

Som vårdenhetschef kommer du att ha ett nära samarbete med klinikens verksamhetschef, biträdande vårdenhetschef, mottagningens medicinskt ansvariga läkare samt ingå i verksamhetens ledningsgrupp och delta i samverkansmöten med verksamhetens fackliga företrädare.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att vara chef och utöva ledarskap över mottagningens dagliga verksamhet där patientflöde, bemanning och schemaläggning får en stor del av ditt fokus. Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare säkerställer du att verksamheten bibehåller hög kvalitet på undersökningarna och en god arbetsmiljö.

Du kommer att hålla medarbetar- och lönesamtal med röntgensjuksköterskorna samt bidrar till att kontinuerlig kompetensutveckling bedrivs. Du håller APT med mottagningens alla medarbetare. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för mottagningens budget.

Dessutom kommer du att ha ett nära samarbete med vårdenhetschefen för Röntgen då en del av klinikens röntgensjuksköterskor alternerar mellan Röntgen och Mammografin. Klinikens controller och kvalitetsansvariga är ytterligare personer som du kommer att arbeta tillsammans med.

Din bakgrund

Du har fallenhet för ledarskap och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av chefsuppdrag inom vård. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift eftersom våra system är på svenska och alla möten sker på svenska.

Som person är du exekutiv och trygg i att fatta beslut. Du är en social person som känner dig bekväm med många kontakter.

Det är meriterande om du har dokumenterade erfarenheter av optimering av stora patientflöden med bibehållen hög kvalitet då enbart mammografiscreeningen innebär 55 000 besök årligen.

Troligen är du legitimerad röntgensjuksköterska, men även examen inom annat vårdyrke kan vara tänkbart.

Ansök

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Byström/Verksamhetschef Röntgenkliniken, Tel:073-32 41 481

Facklig företrädare

Olle Stigwall, Läkarföreningen, Tel:08-58703504

Vakant , Vårdförbundet, Tel:-

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.