Vårdenhetschef till Medicinkliniken (Gastro/Lung/Hema/Medicinsk onkologi)

Sista ansökningsdag: 2019-06-02   

Publicerades: 2019-05-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Medicinkliniken är en stor klinik i ständig utveckling. Vi arbetar i team och hela verksamheten bygger på ett flödesinriktat arbetssätt med ständiga förbättringar. Att hitta lösningar när vi står inför nya utmaningar är ett av våra kännetecken.

Vi bedriver verksamhet inom allmän internmedicin, gastroenterologi, hematologi/onkologi, lungmedicin, infektion, endokrinologi/diabetiologi. Kliniken har 3 vårdavdelningar med 29 platser vardera och en stor välutbyggd öppenvård, samt en erfaren endoskopiverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en av 4 vårdenhetschefer som utvecklar och driver verksamheten på Medicinkliniken Capio S:t Görans Sjukhus? Vår vårdenhetschef vid avdelningen för gastro/hema/lung och medicinska onkologiska komplikationer flyttar utomlands och vi söker därför en ersättare.

Vårdenhetschefen har ansvar för kvalitet och utveckling av omvårdnad på avdelning med 29 + 12 vpl. Vi erbjuder dig att arbeta i en organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara som viktiga pusselbitar för det ständiga utvecklingsarbetet.

Du är direkt underställd verksamhetschefen, arbetar i nära samverkan med de 3 andra vårdenhetscheferna på kliniken och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du har 2 biträdande vårdenhetschefer och du deltar också i sjukhusets vårdenhetschefnätverk.

Du leder verksamheten med hjälp medicinskt ansvariga flödesägare och flödesledare utifrån input från verksamheten. Till din hjälp finns även Medicinklinikens stab med kvalitets- och ekonomicontroller samt utvecklingsansvarig. I uppdraget ingår personalansvar för ca 55 medarbetare (sjuksköterskor och undersköterskor) och ansvar för verksamhetens arbetsmiljö, budget, hållbarhets- och kvalitetsresultat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har tidigare ledarerfarenhet, stor vikt läggs på personliga egenskaper. Du vill leda en verksamhet i ständig utveckling och arbetar bäst i team. Du är som person trygg, strukturerad och prestigelös. Du är intresserad av att utveckla människor och verksamhet och har förmåga att få utvecklingen implementerad genom att inkludera och motivera andra.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Wahlström, verksamhetschef, Tel:08-58703424

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Ortopedkliniken söker nattsjuksköterska
Ortopedkliniken
2019-06-16
Gastrosjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens öppenvård?
Medicinkliniken
2019-06-16
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-06-16
Biträdande vårdenhetschef till Neurologiska kliniken
Executive
2019-06-02
Sjuksköterska till behandlingsavdelningen - Medicinskt Centrum
Medicinkliniken
2019-06-02
Omvårdnadsledande sjuksköterska (OVL) till avdelning 20 & 21B
Medicinkliniken
2019-06-02
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterska till avd 20/21B
Medicinkliniken
2019-05-26