Vårdutvecklare operation

Sista ansökningsdag: 2019-11-10   

Publicerades: 2019-10-01

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Centraloperation genomgår just nu en rad förändringar i form av ombyggnation som innebär till viss del nya flöden och arbetssätt samt står inför en uppstart av förlossningsverksamhet. Vi söker nu vårdutvecklare till både anestesin och operation som vill vara med och driva och utveckla operationsavdelningen. Vi tror att ett nära samarbetet mellan anestesin och operation är en avgörande framgångsfaktor.

Arbetsuppgifter:

Du kommer företräda klinikens vision och mål och arbeta aktivt med att föra ut dem på anestesikliniken. Vara med att driva, utveckla och utvärdera arbetsflöden på operationsavdelningen. Samordna, leda och handleda projekt på avdelningen samt vara med och skriva och uppdatera rutiner på avdelningen. Du kommer även att samarbeta med SPOR-ansvariga. Arbetet skall bedrivas på ett vetenskapligt och systematiskt sätt mot verksamhetens uppsatta mål. Du förväntas bevaka och förmedla evidens och nyheter inom den perioperativa processen. 

Kvalifikationer:

Du är operationssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet och det är önskvärt att du har en magisterexamen.

Att ha förmågan att skapa goda relationer och att visa respekt och hänsynstagande till arbetskamrater i det dagliga arbetet är en självklarhet. Du kan självständigt och i team driva och slutföra projekt. Vi tror du är strukturerad och har en god kommunikationsförmåga.

Villkor:

Organisatoriskt underställd vårdenhetschef med nära samarbete med biträdande vårdenhetschefer. Uppdraget är på 40% administrativt och 60% kliniskt arbete. Det är ett tidsbegränsat uppdrag på 3 år som kan förlängas och du erhåller en grundanställning som operationssjuksköterska. Dagtidstjänstgöring och du ingår ej i S:t Göranmodellen.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Gunilla Solander, Vårdenhetschef, Tel:08-58703438

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Vårdutvecklare anestesi
Anestesikliniken
2019-11-10