Verksamhetschef med driv till Capio Citykliniken Olympia i Helsingborg

Sista ansökningsdag: 2021-03-16   

Publicerades: 2021-02-17

Om oss

Capio Citykliniken Olympia är en välfungerande verksamhet belägen centralt i Helsingborg, granne med lasarettet. Verksamheten ingår även i en gemensam Helsingborgssatsning på digital utveckling lokaliserad på Drottninggatan mitt i stan.

För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Beskrivning av tjänst

Att vara verksamhetschef hos oss innebär att du delar vår passion för utveckling – att du har ett naturligt öga för möjligheter att bli ännu bättre. Hos oss kommer du att hitta engagemang och prestigelöshet och du kommer snart att upptäcka att vi har en stark kultur där vi hjälps åt för att lyckas.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

  • Ett nätverk av stöttande chefskollegor
  • En välfungerande supportorganisation
  • Ledarskapsutveckling i Capio Academy
  • Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd
  • Trygg pensionsutveckling
  • Ansvar, mandat och frihet


Ditt uppdrag

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, organisera och utveckla verksamheten och den dagliga driften på vårdcentralen. Till din hjälp har du en medicinskt ansvarig läkare och en vice verksamhetschef.  

Du har fullt resultat- och personalansvar och ansvarar dessutom för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på mottagningen. Du arbetar målstyrt med uppföljning och rapportering både internt och till Region Skåne. Vår organisation är decentraliserad och du ges en stor frihet att själv bygga och utveckla din verksamhet.

Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp som har möten regelbundet och där du får möjlighet till ett stort erfarenhets- och kunskapsutbyte. Vi har även inom Capio en väletablerad supportorganisation för HR, IT, marknad, lön, ekonomi och inköp vilka ger dig ett gott stöd i ditt dagliga arbete.

Ett öppet sinne och ett empatiskt ledarskap

Vi välkomnar dig som är en erfaren ledare och har arbetat med personal- och resultatansvar inom vårdbranschen tidigare. Utöver detta är dina personliga egenskaper och förmågor det avgjort viktigaste för oss.

Vi tror att du besitter en kreativitet som gör att du gärna tänker nytt och ett mod som gör att du vågar prova nya idéer och trampa upp nya stigar. Du har en naturlig lyhördhet för olika perspektiv och en förmåga att möta människor där de befinner sig.

Tror du att vi är rätt för varandra? Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med BiVi Consulting och därför vill vi ha din ansökan till birgitta@biviconsulting.se.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Birgitta Viklund, Tel:0705-29 30 63

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-03-23