Verksamhetschef SkinDoc - Vill du utveckla Capios hudsjukvård med oss?

Sista ansökningsdag: 2021-10-17   

Publicerades: 2021-09-14

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya
verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den
digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna,
affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav
har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i
nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera
uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio
Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi
och Ultraljud.

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar utanför sjukhus och stolta över vårt varumärke och vår verksamhet som kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård. Vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans bygger framtidens vård och drivs av ambitionen att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Capio SkinDoc.se har >50 000 besök årligen på de två enheterna i Danderyd respektive Liljeholmen. Förutom mottagningsverksamhet för svårare hudsjukdomar och systembehandlingar av hudsjukdomar, bedrivs bl a avancerad hudkirurgi med fokus på ansiktet. Vi för närvarande endast med offentligt finansierad sjukvård i vårdval och remisskrav gäller. På Capio SkinDoc arbetar ca 17 hudläkare och utbildningsläkare (ST) både interna och sidoutbildande samt ett team av ca 25 kliniska assistenter (undersköterskor) och administrativa assistenter (kundtjänst, sekreterare mm). Capio SkinDoc är sedan februari 2021 en del av Single Episode, ett patientområde inom Capio Specialistkliniker som också bedriver specialistvård och dagkirurgi inom öron-näsa-hals, gynekologi, urologi, kirurgi och obstetriskt ultraljud.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig som vill leda och utveckla våra verksamheter. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheterna i Mörby och Liljeholmen. Du rapporterar till chefläkaren på Capio Specialistkliniker Jenny Bäcklund och ingår i bolagets ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för planering, uppföljning och analys av verksamhet och resursutnyttjande så att produktion, ekonomi-, kvalitets - och miljömål uppnås. Du ansvarar självständigt för att driva utvecklingen för att uppnå uppsatta affärsmål. Du har intresse för och erfarenhet av digitala lösningar och digifysisk vård, vi tror på stark utveckling inom digifysisk vård och ser dig som naturlig ledare för det. Ett tydligt uppdrag är att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom försäkringsvård, privatbetalande och geografisk tillväxt, samt stärka partnerskapet med regionen och remittenter för långvarig effektiv och specialiserad hudvård. Utvecklingen omfattar också integrerad vård genom att stärka relationer och processer med Capio Närsjukvård och andra remittenter så att smidiga vårdkedjor kan uppnås.

Kvalifikationer

Du är läkare eller sjuksköterska. Kompetens och erfarenhet inom hudsjukvård är meriterande. Kompetens att leda mottagningsverksamhet i öppenvård är meriterande.

Du har gedigen erfarenhet av att leda sjukvårdsorganisationer innefattande både personal- och budgetarbete samt resultatansvar.

Du har ett stort intresse av att utveckla verksamheten genom bl a digitalisering och etablering av nya

kundsegment, god affärsförståelse och förmåga att jobba både strategiskt och operativt.

Som person kan du skapa entusiasm och delaktighet. Du är ansvarstagande och driven med hög integritet. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus.

Vi satsar nu för fortsatt utveckling av verksamheten och söker dig som vill vara med och erbjuda

Sveriges bästa hudsjukvård. Välkommen att vara med på vår utvecklingsresa!

Förmågor och färdigheter

Personlig mognad
Samarbetsförmåga
Serviceinriktad
Ledarskap
Affärsmässig
Strukturerad
Mål och resultatorienterad

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jenny Bäcklund, Tel:0721-643019

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2021-10-06