Verksamhetschef till Capio Geriatrik Vårberg

Sista ansökningsdag: 2021-05-10   

Publicerades: 2021-04-08

Beskrivning av tjänst

Vill du bidra till och leda utvecklingen av framtidens geriatrik? Då ska du söka till oss!
I början av 2020 öppnade Capio Geriatrik Vårberg och erbjuder i dagsläget 48 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till såväl tunnelbana som promenadstråk. Vi växer och från och med maj 2021 erbjuder vi 66 vårdplatser uppdelat på två avdelningar. Med start i september 2021 kommer det ske en omorganisation med uppdelning i fyra mindre avdelningar med 16-17 vårdplatser och två nya enhetschefer rekryteras. På Capio Geriatrik Vårberg arbetar vi i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Läs mer om kliniken på: Capio Geriatrik Vårberg

Vi söker dig som vill leda och utveckla

Att vara verksamhetschef hos oss innebär att du delar vår passion för utveckling – att du har ett naturligt öga för möjligheter att bli ännu bättre. Du trivs med att arbeta självständigt och är trygg i din roll som chef och ledare. Ett av dina viktigaste uppdrag blir att arbeta för en bra arbetsmiljö för medarbetarna och hög kvalitet och tillgänglighet för patienterna inom givna ekonomiska ramar och uppsatta mål. Vi värnar om en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känner stolthet över sin egen och vår gemensamma insats.

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, organisera och utveckla verksamheten och den dagliga driften på geriatriken. I uppdraget ingår personalansvar för ST- och underläkarchef, 3-4 specialistläkare, 4 enhetschefer, vårdutvecklare, intagningskoordinator, bemanningsassistent och vaktmästare. Du rapporterar till patientområdeschef och ingår i patientområdets ledningsgrupp som har regelbundna möten, där du får möjlighet till ett erfarenhets- och kunskapsutbyte. Vi har även inom Capio en väletablerad supportorganisation för HR, IT, marknad, lön, ekonomi och inköp vilka ger dig ett gott stöd i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är en erfaren ledare och har arbetat med personal- och resultatansvar inom vårdbranschen tidigare. Du har minst tre års erfarenhet av att leda en slutenvårdsklinik och är väl förtrogen med och insatt i de lagar, förordningar, riktlinjer, råd och rekommendationer som gäller för hälso- och sjukvården - både nationellt och lokalt. Utöver detta är dina personliga egenskaper och förmågor viktigt för oss.

Vi tror att du besitter en kreativitet som gör att du gärna tänker nytt och ett mod som gör att du vågar prova nya idéer. Du skapar trygghet under pågående förändringar, har en naturlig lyhördhet för olika perspektiv och en förmåga att möta människor där de befinner sig. Du kan entusiasmera din personal och tillvarata deras kompetens och tycker om att arbeta utifrån medarbetarens och patientens behov i fokus.

Vi söker dig som vill leda, engagera och motivera medarbetarna att nå våra gemensamma mål. Du förstår vikten av teamarbete och hur viktiga alla är i det arbetet. Du inser också vikten av att skapa en god arbetsmiljö som bygger på samverkan, delaktighet och kommunikation. För dig är det en självklarhet att medarbetarna har en viktig roll i utvecklingen av verksamheten.

Vi erbjuder

  • En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Individuell lönesättning
  • Möjligheter till vidareutbildning via Capios utbildningsprogram
  • Affärsområdets ledarskapsutbildning
  • Ett nätverk av stöttande chefskollegor
  • Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd
  • Ansvar, mandat och frihet


Anställning

Tillsvidare med provanställning på 6 månader

Tillträde: enligt överenskommelse.


Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Petter Nordenhäll, Patientområdeschef, telefonnummer 070-160 28 90


Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 29 april 2021Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Petter Nordenhäll, Tel:070-1602890

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Östergötlands län
Capio Närsjukvård Region Mitt
2021-05-26