Verksamhetschef till Capio Vårdcentral Åkermyntan

Sista ansökningsdag: 2021-03-23   

Publicerades: 2021-02-23

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Vårdcentral Åkermyntan

Åkermyntan är en väletablerad och familjär vårdcentral som brinner för att ta hand om sina patienter med omsorg och med kvalité. Vi söker dig som är nyfiken, modig och trygg som ledare med ett coachande förhållningsätt. Dialog och struktur är naturliga verktyg i ditt ledarskap och du jobbar för att få andra att växa. Vi ger dig ett spännande uppdrag där du jobbar i en organisation med stort utvecklingsfokus och med ett välfungerande nätverk med andra enheter och chefer.

Känns detta lockande? Då skall du söka tjänsten som verksamhetschef för Åkermyntans Vårdcentral.

Vad vi erbjuder

Ett utmanande och utvecklande jobb i en organisation som präglas av kvalitetsfokus och framåtanda. Som chef och ledare hos oss är du oerhört betydelsefull och vi är måna om att ge dig det stöd och den utbildning som gör att du och ditt team kan växa. Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din ledarroll genom ledarskapsprogram och forum för erfarenhets- och idébyte med dina chefskollegor inom organisationen. Inom Capio finns en välfungerande struktur och organisation, väl upparbetade rutiner och stor samlad kompetens och erfarenhet.

Ditt uppdrag

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla din verksamhet i linje med Capios och primärvårdens mål. Vidare har du ett medicinskt ledningsansvar och är ansvarig för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet. Du ansvarar för lokala samarbetsrelationer samt att verksamhetens resultat ligger på budgeterad nivå. En central del i ditt arbete kommer att bli att skapa bästa möjliga förutsättningar för din personal att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb.

Du rapporterar till regionchef Karin Steinberg inom Capio Närsjukvård Stockholm Norr och ingår i en väl sammansatt ledningsgrupp bestående av 17 verksamheter. I ledningsgruppen bedrivs övergripande projekt för att tillsammans kunna uppnå regionens mål. I regionsupporten ingår även regional medicinsk chef, controller, HR, IT-support och samordningsfunktioner.

 

Om dig

Du har en bakgrund inom sjukvården med en vårdlegitimation i grunden. Du har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, gärna från primärvården. Då organisationen genomgår ständigt en förändrings- och utvecklingsresa behöver du ha en effektiv slutledningsförmåga vara beslutsam och affärsmässig. Du har i tidigare roller haft resultatansvar och arbetat med verksamhetsutveckling och tycker att kontinuerligt förbättringsarbete är en självklarhet. Du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som ledare är du tydlig och förtroendeingivande. Du förstår vikten av att stärka och lyfta dina medarbetare och för att skapa delaktighet och engagemang i ditt team.

Varför jobba med Karin Steinberg och hennes team?

Vi har en vision om att vi ska bli det självklara valet för våra patienter och det självklara valet av arbetsgivare. Tillsammans med oss kommer du arbeta i en miljö som präglas av en positiv och utvecklingsintensiv anda. Du kommer ha de bästa av kollegor som stöd under din introduktion och som ständigt bollplan för dig. Jag står för ett prestigelöst ledarskap där jag litar på dig, utmanar dig och hjälper dig att lyckas med din vision och dina mål. Jag är övertygad att vi tillsammans kommer skapar förutsättningar för att bli den bästa vårdgivaren och arbetsgivaren. Häng med på denna resa!

 

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Elin Granath, Tel:

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Olympia
2021-03-16