Verksamhetschef

Sista ansökningsdag: 2021-05-26   

Publicerades: 2021-04-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Region Mitt har verksamhet i Linköping, Kristinehamn, Grums, Vålberg, Örebro, Fjugesta, Västerås, Uppsala, Enköping, Gävle och Umeå. Vi driver 19 enheter, huvudsakligen primärvård men innefattar även företagshälsovård, specialistmottagning och röntgen. Regionen har ca 580 anställda och 178.000 listade patienter. Regionchef är placerad i Örebro.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

I maj övergår Johannelunds vårdcentral i Capios regi och vi söker dig som vill fortsätta driva och utveckla vårdcentralen när nuvarande verksamhetschefen vill lämna över stafettpinnen. Johannelund är en vårdcentral i Linköping med ca 30 anställda och ca 8300 listade patienter. Man har ett gott rykte och håller en hög kvalitet. Vårdcentralen är fullbemannad.

Nu söker vi dig som med driv och engagemang vill leda vår verksamhet vidare framåt.

Vad vi erbjuder

Ett utmanande och utvecklande arbete i en organisation som präglas av kvalitetsfokus och framåtanda. Som chef och ledare hos oss är du oerhört betydelsefull och vi är måna om att ge dig det stöd och utbildning som du behöver för att du och ditt team skall kunna växa. Vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i din ledarroll genom ledarskapsprogram inom organisationen. Du rapporterar till regionchef inom Capio Närsjukvård Region Mitt och ingår i en väl sammansatt chefsgrupp bestående av 19 verksamheter. I regionledningen ingår även medicinsk chef, controller, HR, IT-support och kvalitetssamordnare.

Ditt uppdrag

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla din verksamhet i linje med Capios och primärvårdens mål. Du har fullt resultat- och personalansvar för din enhet med uppföljning och rapportering både internt och till regionen. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet på mottagningen. En central del i ditt arbete kommer att bli att skapa bästa möjliga förutsättningar för din personal att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb. Tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav.

Vem är du?

Du har en bakgrund inom sjukvården med en vårdlegitimation i grunden.
Som person är du positiv, gillar att arbeta självständigt och är trygg i din roll som ledare. Du har erfarenhet av roller med resultatansvar och har arbetat med verksamhetsutveckling. För dig är kontinuerligt förbättringsarbete en självklarhet och i ditt arbete utgår du ifrån patienternas och medarbetarnas behov.

Du är tydlig, lyhörd och smidig. Du har god samarbetsförmåga och leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är van att leda en organisation i förändring och utveckling och ser det som utmanande och inspirerande. Vi tror att du har stor kunskap och intresse inom sjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Varför jobba med Åke Kihlberg och hans team?

Tillsammans med oss kommer du arbeta i en miljö som präglas av en positiv och utvecklande anda. Vi lär av varandra. Jag står för ett prestigelöst ledarskap där jag litar på dig, utmanar dig och hjälper dig att lyckas med din vision och dina mål. Jag är övertygad att vi tillsammans kommer skapar förutsättningar för att bli den bästa vårdgivaren och arbetsgivaren.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: enl ök

Kontaktperson Capio

Åke Kihlberg, Tel:073-562 84 30

Josefina Thorstensson, Tel:076-948 12 06

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-05-10