Vi söker vikarierande receptionist till vår öppenvårdsmottagning.

Sista ansökningsdag: 2021-05-08   

Publicerades: 2021-04-08

Om oss

Beskrivning: Capio Psykiatri erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Upplands Bro och Järfälla. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder sig till dig som har en psykossjukdom.
Vi riktar oss till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län i behov av öppen psykiatrisk vård på specialistnivå. Det innefattar även patienter som vårdas enligt öppen psykiatrisk tvångsvård (ÖPT). Vi tillämpar en flexibel åldersgräns mellan barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin beroende på patientens vårdbehov.

Vi erbjuder lokal öppenvårdspsykiatri för vuxna. Härmed avses utredning, bedömning, diagnostik, behandling och vård samt stöd och rådgivning till patienter med psykisk sjukdom.
På mottagningarna förekommer både akuta och planerade mottagningsbesök, konsultationer samt mobil verksamhet för t e x hembesök. Vid samsjuklighet eftersträvas integrerad behandling och en obruten vårdkedja med få kontaktpunkter.

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Kungsängen erbjuder, psykiatrisk öppenvård för boende i kommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling, vård samt stöd och rådgivning. Mottagningen är belägen i Kungsängen.

 

Vill du vikariera hos oss?

Arbetet är stimulerande med hög grad av delaktighet och ansvar.

 Beskrivning: Vi söker dig som har samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Vi värderar både ett bra bemötande, och effektivitet.

 Arbetsuppgifter:  I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist inom öppenvård, så som kassa- och receptionsarbete, telefoni, posthantering och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

 Kvalifikationer: Gärna pågående utbildning till medicinsk sekreterare. Du får gärna vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och kunna ha ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/arbetstid: Vikariat, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Flextid.

 

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08-684 00 462

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.