Vi söker vikarierande sekreterare till vår öppenvårdsmottagning.

Sista ansökningsdag: 2020-04-13   

Publicerades: 2020-03-13

Om oss

Capio Psykiatri erbjuder psykiatrisk öppenvård i norra länet för vuxna i Stockholmskommunerna Upplands Bro och Järfälla. Psykosmottagningen i Kungsängen har det övergripande ansvaret för psykosvården i Järfälla och Upplands-Bro kommun och vänder sig till dig som har en psykossjukdom

Beskrivning av tjänst

Capio Psykiatri Kungsängen erbjuder sedan starten 5 maj 2019, psykiatrisk öppenvård för boende i kommunerna Järfälla och Upplands-Bro. Mottagningen erbjuder utredning, bedömning, diagnostik, behandling, vård samt stöd och rådgivning. Mottagningen är belägen i Kungsängen.

 

Vill du jobba i sommar?

 Du kommer tillsammans med övriga yrkeskategorier arbeta för att utveckla verksamheten vid mottagningen. Arbetet är stimulerande med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

 Beskrivning: Vi söker dig som har samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Vi värderar både ett bra bemötande, och effektivitet.

 Arbetsuppgifter: Remisshantering, journalskrivning utifrån digital diktering, bokningar, KVÅ-kodning. I tjänsten ingår också sedvanliga arbetsuppgifter för receptionist inom öppenvård, så som kassa- och receptionsarbete, telefon, posthantering och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

 Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk sekreterare, alternativt pågående utbildning. Du får gärna vara flexibel kring dina arbetsuppgifter och kunna ha ett trevligt bemötande gentemot patienter och kollegor. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete och administrativt arbete inom vården är meriterande. God datorvana. Goda kunskaper i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/arbetstid: Vikariat, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse. Flextid.

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Marie Malmberg, Tel:08-684 00 462

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare
Capio Specialisthuset Eslöv
2020-04-30
Medicinsk sekreterare (sommarvikariat)
Capio Vårdcentral Vålberg/Grums
2020-04-26
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Broby
2020-04-19
Medicinsk sekreterare
Capio Citykliniken Broby
2020-04-19
Capio Medocular söker medicinsk sekreterare/receptionist
Capio Medocular AB
2020-04-19
Capio Pelarbacken söker medicinsk sekreterare för sommarvikariat
Capio Psykiatri
2020-04-19
Medicinsk sekreterare för sommarvikariat
Capio Geriatrik
2020-04-16
Medicinsk sekreterare
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad
2020-04-06