Videograf

Sista ansökningsdag: 2020-08-14   

Publicerades: 2020-07-14

Beskrivning av tjänst

Är du en nytänkande och kreativ problemlösare som är redo för nästa utmaning? Nu tar Capio nästa steg in i framtiden och utökar marknadsavdelningen med en Videograf som bidrar till vår ökade kännedom på den nordiska marknaden. 

 

Som Videograf hos oss kommer du ansvara för att löpande ta fram material för våra interna och externa kanaler. Du är med och formar innehållet från kreativ lösning till färdig produktion. Du fotar och filmar själv såväl som redigerar, klipper och graderar innehåll till kampanjer. Du är van med många parallella projekt men levererar vant mot deadlines.

Du vet vad som engagerar, influerar, attraherar och skapar utifrån det målanpassad content till rätt kanal. 

Då vi är en nordisk aktör som arbetar med många olika målgrupper är det viktigt att du kan producera till innehållsplanen för Capios kanaler i enlighet med den övergripande marknadsplanen. 

Du är van att skapa content som driver konvertering och brand awarness och du vet hur viktig avsändarkopplingen är. Du arbetar vant i både traditionella så väl som nya sociala och digitala kanaler. 

Som vår nya Videograf ansvarar du för att ta ut aktiviteter enligt övergripande koncept och brief.

Du medverkar vid fastställandet av den övergripande planen för contentdistribution och produktion. Du har ett öga för grafisk design och arbetar självständigt från idé till lansering. 

 

Mediterande önskemål

Flerårig dokumenterad erfarenhet av att fota, filma samt klippa, redigera, gradera och producera rörligt material för kommersiella kampanjer. 

Vi ser gärna att du hanterar Adobe program; Adobe Photoshop, Adobe Premiere pro + Adobe after effects.

Då vi har både digital verksamhet och fysiska enheter i Norden ser vi gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat på nordisk nivå och har dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat med varumärkesresor, kampanjer och driva trafik. 
 
 

Person

Som person är du ödmjuk, kreativ och prestigelös med en hög anpassningsförmåga. Du är effektiv, ansvarsfull och har ett ständigt fokus på kvalitet då du vill följa upp och förbättra. Vi tror även att du har en god kommunikativ förmåga samt är strukturerad och lyhörd. Då vi verkar i flera länder är du en van kommunikatör i engelska och svenska. Du rapporterar till vår Brand & Campaign Manger och tjänsten är en fast anställning med placering i centrala Göteborg. 

Sista dagen för ansökan är 15 augusti men intervjuer sker löpande. 

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Marketing & Communication Director, Liza Manestam på Liza.manestam@capio.com 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Liza Manestam, Tel:+4672-0707190

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.