Vikarie - Undersköterska till Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2019-10-20   

Publicerades: 2019-09-04

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

På Medicinskt Centrum har vi flera flöden; endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin. 

Till mottagningen kommer patienten för läkarbesök för både ny- och återbesök inom de olika specialiteterna, sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen. Här arbetar även sjuksköterskor med särskild inriktning på de specialiteter och flöden som vi har hos oss.

Medicinskt Centrum utvecklar framtidens öppenvård med fokus att tänka nytt dels inom digitaliseringen (bl a 1177) som sker i sjukvården för att bland annat öka tillgängligheten för våra patienter, men också att förändra våra arbetssätt för optimering av våra flöden. Genom vårt förbättringsarbete (enligt Lean-principer) arbetar vi ständigt med att utveckla och förbättra vården för både patienter och medarbetare samt arbetar för hög patientsäkerhet och för en god och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

På Medicinskt Centrum bokas patienter på remiss för ny- och återbesök till läkare i alla våra flöden.  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår också att bistå läkare vid benmärgar och i viss mån rektoskopier, självständigt utföra EKG, blodtryckskontroller och blodtappningar samt hantering av ärenden i vårt utringningssystem TeleQ och i 1177 E-tjänster.

Du arbetar dagtid måndag-fredag. Tjänsten är ett vikariat med tillsättning så snart som möjligt t o m 31 maj 2020.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetat som undersköterska minst 4 år och med intresse för mottagningsarbete inom våra flöden hematologi, gastroenterologi, endokrinologi, tromboembolism och lungmedicin. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat inom framförallt hematologi och gastroenterologi samt erfarenhet av att bistå vid rektoskopi, blodtappningar och benmärgar.

Vi vill att du bidrar med dina kunskaper till kollegor och arbetsgrupper, och medverkar till att utveckla mottagningsarbetet samt att arbeta för god patientsäkerhet. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete. 

Vill du vara med att skapa ett gott arbetsklimat och utvecklingsarbete så är du välkommen med din ansökning. 

Stor vikt läggs av personlig lämplighet.

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Vårdenhetschef, Tel:08-58702840

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-10-31
Undersköterska
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-10-17
Undersköterska till avdelning 61
Capio Geriatrik
2019-10-06