Web Editor med fokus på redaktionellt innehåll

Sista ansökningsdag: 2021-04-23   

Publicerades: 2021-04-01

Beskrivning av tjänst

Är du en driven och kreativ Web Editor som gillar att skriva? Nu finns chansen att få jobba i en organisation som gör skillnad, på riktigt.

Just nu söker vi en Web Editor till vår marknadsavdelning som tillsammans med sina kollegor på webbavdelningen vill fortsätta att utveckla vår webbplats. För att trivas i rollen och i vår organisation tror vi att du är driven, självständig, noggrann och en duktig skribent. Du är en lagspelare som gillar att samarbeta, är prestigelös och kundfokuserad. På Capio är medarbetarna engagerade, nytänkande och tar tillsammans ansvar för att göra skillnad och finnas där för de som behöver oss. 

Som Web Editor är ditt huvudansvar att:

  • Löpande skapa, publicera och optimera innehåll på capio.se. Du ska kunna ta fram nytt relevant innehåll beroende på sökmönster och interna önskemål med fokus på hög kvalitet, struktur och anpassning mot rätt målgrupp
  • Utvärdera och följa upp för att hela tiden förbättra och utveckla vår webbplats
  • Hela tiden fokusera på att förbättra användarvänligheten och tillgängligheten på vår webbplats
  • Ha ett ansvar att se till att innehållet följer vår varumärkesplattform och tonalitet.

Din profil

Du har en bakgrund som digital kommunikatör eller webbredaktör, med stor erfarenhet av innehållsproduktion, redaktionell webbutveckling och konverteringsoptimering. Du brinner för det digitala kundmötet och har djup förstående för vad som driver engagemang och kundbeteende digitalt.

Dessutom är du duktig inom både text och formgivning. Du har stor vana vid att arbeta i Episerver och andra digitala verktyg för att producera digital kommunikation i alla former samt vet vad som påverkar redaktionell SEO för att kunna optimera sidinnehåll för aktuellt ändamål.

Du behärskar svenska på hög nivå i både tal och skrift.  

Du kommer att ingå i ett team där vi alla drivs av att ett kund- och patientmöte ska vara enkelt, sammanhållet och relevant oavsett i vilken kanal kunden och patienten möter oss i.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Omgående 

Du rapporterar till Web Manager och tjänsten är en fast anställning med placering i centrala Göteborg. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Web Manager Hanna Dagnell på hanna.dagnell@capio.com. Intervjuer och urval kommer att göras löpande. Vi lägger stor vikt vid personlighet. 

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: månadslön

Tillträde: Omgående

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.