Per, psykolog

Per är psykolog på Capio Vårdcentral Axess i centrala Göteborg. Att han trivs på sitt jobb beror bland annat på möjligheten att arbeta effektivt och modernt, och på att han känner att han har stor egenkontroll över sin arbetssituation.
Per, psykolog

Att Per blev just psykolog berodde på en kombination av nyfikenhet, engagemang och långsiktighet med fokus på att försöka främja god hälsa. Sedan våren 2015 jobbar han på Capio Vårdcentral Axess i Göteborg, där han tidigare varit PTP-psykolog. När han fick möjlighet att komma tillbaka tog han chansen.

Hur är Capio som arbetsgivare?

– Jag har upplevt en tydlig arbetsbeskrivning, ett elastiskt och progressivt förhållningssätt till arbetet med psykisk ohälsa, enkla och snabba beslutsvägar, och en stor känsla av egenkontroll över min arbetssituation, berättar Per.

En vanlig arbetsdag startar klockan åtta på morgonen och slutar halv fem på eftermiddagen. Per har enskilda psykoterapeutiska samtal med sex-sju patienter per dag.

Vad är särskilt kul och utmanande med ditt jobb?
– Den spridda floran av olika patienter och deras situation, livsföring och bekymmer stimulerar till mycket, bland annat vetgirighet och ödmjukhet.

Varför skulle du rekommendera andra att söka sig till Capio?
– Utifrån min yrkesroll som psykolog skulle jag rekommendera mina kollegor att söka sig till Capio eftersom möjligheten att arbeta effektivt och modernt stimulerar den enskilda yrkesutövaren, samtidigt som det utgör ett konstruktivt försök att hantera den ökande psykiska ohälsan i samhället.

Letar du nytt jobb?

Senast lediga jobben

  1. Stockholms län ·
    Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, vikariat
  2. Stockholms län ·
    Akutläkare - vi behöver dig!
  3. Stockholms län ·
    Kardiolog till Hjärtkliniken på Capio S:t Görans Sjukhus