Två medarbetare Två medarbetare

Capio – en arbetsplats där du kan göra skillnad!

Capio är en unik vårdgivare i Sverige och Europa idag

Vi har en stor bredd av verksamheter som varje dag berör patienter i olika skeenden i livet. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig som väljer att komma och arbeta hos oss ett patientnära och utvecklande arbete - på någon av våra vårdcentraler, på specialistkliniken, på något av våra närsjukhus eller på vårt stora akutsjukhus Capio S:t Görans sjukhus.

Vi tror på människor och vi vill se varandra växa. I Capio har vi organiserat vår verksamhet på ett sätt som möjliggör ett lärande i vardagen. Du som medarbetare och chef kan påverka vården och din egen utveckling. Vi har korta beslutsvägar och vår årliga medarbetarenkät vittnar om en hög grad av delaktighet. Vi vet att detta bygger kunskap och kontinuitet som i sin tur skapar värde för våra patienter.

Det är avgörande för oss att vi lyckas attrahera, behålla och utveckla dig som medarbetare. Vi arbetar aktivt för att uppfattas som ett förstaval som arbetsgivare. Därför är utveckling och gott ledarskap viktiga frågor för oss. Eftersom våra verksamheter ställer höga krav på kunskap, flexibilitet och öppenhet för förändringar, erbjuder Capio såväl karriärs- som utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Ett sätt för dig som medarbetare och chef att utvecklas inom Capio och i din yrkesroll är att röra dig mellan våra olika verksamheter eller affärsområden. Vi arbetar aktivt för att skapa möjligheter för våra medarbetare att ta sig an ett nytt ansvarsområde eller en ny roll, eller att byta enhet, eftersom det bidrar till kompetensutveckling och ett ökat engagemang.

Läs mer om att arbeta hos oss

Läkare och sköterska pratar

Att arbeta i Capio

Vi har formulerat vad du som medarbetare kan förvänta dig av Capio som arbetsgivare, och vad Capio i sin tur förväntar sig av dig.

Chef och ledare i Capio

Som chef och ledare hos oss är du oerhört betydelsefull i att få den lärande processen att fungera i din verksamhet. 

Två medarbetare vid en dator

Vår arbetsmiljö

På Capios arbetsplatser ingår arbetsmiljöarbetet som en naturlig del i vardagen och arbetsmiljön utvecklas i den dagliga verksamheten genom samarbete mellan alla anställda.