Kontakt med Capio Go

Har du frågor om Capio Go?

Capio Go´s kundservice hjälper dig vid allmänna frågor och med teknisk support.

Vid medicinska frågor, får du hjälp online av vår vårdpersonal i Capio Go. Här har vi öppet året runt, 7-22 och dina personuppgifter hanteras säkert och vi kan garantera sekretess. Vid kontakt via e-post kan vi inte garantera sekretess och du kan därför inte få råd i medicinska frågor. För din säkerhet ska du aldrig, i kontakt med oss via e-post, ange personnummer eller symptom/besvär. 

Måndag-fredag 8.00-17.00
 
Mail
capiogo@capio.se
 
Telefon
010-202 34 10
 
Obs! Endast för frågor gällande Capio Go

Vill du komma i kontakt med någon av våra vårdcentraler?

Har du frågor som rör bokning eller avbokning av vårdcentralbesök - vänligen kontakta den vårdcentral ärendet gäller. Här hittar du kontaktuppgifter till alla Capios vårdcentraler.

Mamma med barn på besök hos läkare på vårdcentral

Synpunkter på vården

Vi hoppas givetvis att du är nöjd efter att ha fått vård hos oss. Om så ändå inte är fallet så finns det ett flertal möjligheter att återkoppla både till oss, eller till andra instanser, med dina frågor och synpunkter..

Hur kan jag föra fram mina synpunkter på vården i Capio Go?
Dina synpunkter är värdefulla för oss. Du kan skriva direkt i chatten eller kontakta Capio Go´s kundtjänst.

Hur gör jag om jag vill klaga på vården i Capio Go?
Vänd dig i första hand till oss med dina klagomål- antingen direkt i chatten eller kontakta Capio Go kundsupport. Om det inte känns bekvämt att kontakta oss kan du vända dig till Patientnämnden i ditt landsting. Vissa anmälningar kan göras direkt till

Vad gör jag om jag har drabbats av en vårdskada inom Capio Go?
Kontakta Capio Go kundsupport som hjälper dig få kontakt med dem du behöver. Vi utreder din skada och hjälper dig att få rätt vård och behandling samt om du behöver intyg till eller annat.

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare som vill utveckla våra digitala vårdtjänster tillsammans med oss.