Så funkar det

Att träffa en läkare online när du behöver det är enkelt. Du behöver ditt BankID och en internetuppkoppling. Ett läkarbesök online hos Capio Go kostar 250 kr i patientavgift. För barn och ungdomar upp till 20 år och för dig som fyllt 85 år är läkarbesöket kostnadsfritt. Att förnya recept kostar 100 kr, både för vuxna och barn. Frikort gäller. 

Created with Sketch.

Beskriv besvären

Starta ditt läkarbesök genom att logga in med ditt BankID och svara på några frågor om dig och dina besvär. Det tar bara några minuter. Svara så noggrant du kan för att underlätta läkarens bedömning.

Created with Sketch.

Läkaren kontaktar dig

När du är klar skickas dina svar till en av våra läkare som läser och gör en första bedömning. Sedan kontaktar läkaren dig via vår chatt, oftast inom 2 timmar.

Created with Sketch.

Chatta

Du träffar läkaren direkt i din dator, surfplatta eller telefon i vår chatt. Här får du en medicinsk bedömning, råd om behandling och recept. Om det behövs kan du också skicka bilder som förklarar dina symptom bättre.

Created with Sketch.

Mer hjälp vid behov

Ibland behövs provtagning för att kunna göra rätt bedömning eller fortsatt rådgivning, då håller vi chatten öppen för dig. Om det behövs undersökning eller utredning hjälper vi dig i kontakt med någon av Capios vårdcentraler. 

Vanliga frågor

Har du fler funderingar om läkarbesök online? Här hittar du svaren på vanliga frågor.