För försäkringsbolag och vårdplanering

Capio CFTK samarbetar med marknadens ledande försäkringsbolag och vårdförmedlingar.

Försäkringskoordinator Karin Andersson Capio CFTK

Är du patient och vill använda din sjukvårdsföräkring? Läs mer under respektive operation eller kontakta ditt försäkringsbolag direkt. 

Försäkringskoordinator

Välkommen att kontakta vår försäkringskoordinator Karin Andersson om du som försäkringssamordnare behöver hjälp med att boka en tid eller har andra frågor. 

Boka Doktorn

Våra lediga tider finns på Boka doktorn 

Operationer vi erbjuder

Ljumskbråcksoperationer

Operationer med skonsam titthålskirurgi. Ingreppet ger kortare konvalescens och lägre risk för långvariga smärtproblem jämfört med en öppen operation. I vissa fall kan det dock vara aktuellt att utföra operationen med öppen teknik.

Bukväggsoperationer

Operationer för exempelvis navelbråck och ärrbråck. Capio CFTK erbjuder de allra modernaste metoderna för titthålskirurgi och öppen bukväggskirurgi.

Mindre kirurgiska ingrepp

Operationer för att avlägsna hudförändringar. Obs! Ej maligna.

Viktoperationer

Operationer mot övervikt med skonsam titthålskirurgi enligt moderna metoder som Gastric Sleeve och Gastric Bypass. Vi gör noggrann uppföljning av alla våra viktopererade patienter och därför ingår ett 2-årigt supportprogram med sjuksköterska, kirurg och dietist i konceptet.

Undersökningar och operationer av mage och tarm

Vid oklara magbesvär, sura uppstötningar  eller annan utredning kan vi erbjuda gastroskopi. Vi utför även rekto- och koloskopi.

Dietistkonsultationer med kostrådgivning och kostbehandling

För patienter med födoämnesallergier som celiaki, laktosintolerans och mjölkproteinsallergi. Vi tar även emot patienter med metabola sjukdomar, orolig mage eller diagnoser som IBS och Crohns sjukdom.

Patient med sjukvårdsförsäkring?

Läs mer under respektive operation och kontakta ditt försäkringsbolag direkt så kan de boka en tid åt dig hos oss på Capio CFTK. 

Viktoperation

Viktoperationer är idag väl utprovade med god effekt också på lång sikt. Våra operationer görs med titthålskirurgi och vi använder den som passar bäst för patienten. Läs mer om viktoperationer på Capio CFTK.

Viktoperationer

Plastikkirurgi

Efter en viktoperation med en kraftig viktminskning uppstår ofta hudöverskott på bland annat magen, men även armar, lår och bröst. Plastikkirurgi kan då vara ett bra komplement. Läs mer om plastikkirurgi på Capio CFTK.

Plastikkirurgi

Ljumskbråck

Ljumskbråck är en försvagning av bukväggen i ljumsken och yttrar sig som smärta och/eller en utbuktning. Läs mer om ljumskbråcksoperationer på Capio CFTK.

Ljumskbråck