Hälsodygn för tidigare patienter

Mycket positiv feedback från deltagarna på Capio CFTK:s hälsodygn i helgen.

I fredags träffades 20 deltagare, Capio CFTK:s dietist och sjuksköterska på Skepparholmen SPA och konferens ute i Nacka, i Stockholm, för att njuta av ett dygn i avkopplande miljö. På schemat stod kostföreläsning med Therese, föreläsning om psykologin bakom ätbeteende med inspirerande psykologen Martina från Capio Hjärnhälsa, ett corepass, mentalavslappning, morgonpromenad och såklart egentid till att spendera i SPA-delen.

Alla patienter som opererats från 2014 och framåt fick i våras en inbjudan att till självkostnadspris delta. Syftet med vårt hälsodygn är att inspirera till god hälsa, möjlighet till att dela erfarenheter deltagarna emellan och finna avkoppling i underbar miljö.

Vi är mycket tacksamma och glada över deltagarnas närvaro och positiva energi under vistelsen och vi planerar för att kunna anordna en liknande aktivitet igen. Då det krävs en stor livsstilsförändring efter en viktoperation tror vi på att skapa forum där patienterna kan träffas och inspireras, även när patientens supportprogram tagit slut på kliniken.

 

Spa bassängYoga skepparholmen

gruppfoto SkepparholmenSmoothie