Tillbakablick till Hälsodygnet 2.0 i mars

Härligt och inspirerande dygn på Capio CFTK:s Hälsodygn 2.0 den 16-17:e mars.

Fredagen den 16:e mars anordnade Capio CFTK:s sitt andra ”hälsodygn” på Skepparholmen SPA och konferens ute i Nacka, Stockholm. På schemat stod workshop kring styrketräning och kostföreläsning med Therese (dietist och personlig tränare), föreläsning om psykologin bakom ätbeteende med inspirerande psykologen Martina från Capio Hjärnhälsa, mentalavslappning, morgonpromenad och egentid till att spendera i SPA-delen.

Alla patienter som opererats från 2014 och framåt fick i höstas en inbjudan att till självkostnadspris delta. Syftet med vårt hälsodygn är att utöver det ordinarie supportprogrammet hitta ett forum att inspirera till god hälsa, möjlighet till att dela erfarenheter deltagarna emellan och finna avkoppling i underbar miljö.

Det var ett härligt gäng som deltog och vi är mycket tacksamma och glada över deltagarnas positiva energi samt vilja att dela med sig av sina erfarenheter. Nästa hälsoevent vi planerar att ordna blir ett lopp i september i Stockholm. Mer information kommer senare.

Kollage Skepparholmen