Utökat supportprogram med livsstilspaket

Capio CFTK utökar sitt supportprogram till 2 år och ger alla nya patienter från den 1:a augusti ett livsstilspaket innehållande en 2-års licens till den klinikanpassade appen "Baribuddy" samt boken "Ett liv med sleeve", skriven av Capio CFTK:s dietist.

Efter en överviktsoperation krävs det en stor livsstilsförändring av patienten för ett hälsosamt och långsiktigt resultat. Ända från start har det därför varit mycket viktigt för Capio CFTK att erbjuda ett gediget supportprogram.

Utöver det viktiga personliga stödet är vi nu mycket stolta över att kunna erbjuda alla våra patienter som opereras från och med 1:a augusti en 2-års licens på den nya, smarta, klinikanpassade appen Baribuddy. Mobilen är något vi ständigt bär med oss och därför tror vi starkt på att det är ett verktyg som underlättar livsstilsförändringen, oavsett var man befinner sig. Baribuddy fungerar som ett stöd inför och efter viktoperationen med bland annat recept, tidtagarur, möjlighet att registrera viktkurvor, lägga in före- och efterbilder samt notiser för att påminna om ex vitamin-och mineraltillskott.

                                         BIld på Baribuddy

Utöver appen får våra patienter också boken "Ett liv med sleeve", skriven av CFTK:s egna dietist Therese Goding. Boken är den första svenska handboken för sleeve gastrectomy och varvar råd kring kost och träning med lättlagade, näringsrika recept och träningsprogram. Då boken även lämpar sig efter en gastric bypass, ges den till samtliga patienter oavsett operationsmetod.  

Inte nog med detta utökar vi vårt supportprogram till 2 år för att finnas tillgängliga även efter det första, omvälvande året.

Genom hög tillgänglighet i vårt utökade supportprogram tillsammans med livsstilspaketet med app och bok vill vi underlätta för våra patienter och fortsätta bidra till ökad hälsa och livskvalité efter en överviktsoperation.

Läs om priserna för gastric sleeve och gastric bypass.

 

Bild på livsstilspaket