Informationsträff Capio CFTK 20/2

Är du intresserad av att veta mer kring våra operationsmetoder sleeve gastrectomy eller gastric bypass och att komma och hälsa på vår klinik i Stockholm? Då är du varmt välkommen till Capio CFTK:s informationsträff i februari!

Tisdagen den 20:e februari är du varmt välkommen till Capio CFTK:s informationsträff, där du kommer att få träffa vår kirurg Stig Ramel, sjuksköterska Karin och dietist Therese som kommer att berätta om kliniken och våra viktoperationer. Vi kommer att bjuda på lättare tilltugg. Det kommer att finnas möjlighet att boka in tid för konsultation. 

Tid; Tisdagen den 20:e februari kl. 18.00-19.30.                                                                                                                                

Plats; Drottninggatan 99 i Stockholm, se karta här!

Anmälan:

Anmäl dig till info@cftk.se genom att uppge förnamn, efternamn och telefonnummer så snart som möjligt. Platserna är begränsade. Informationsträffen är till för dig som är mellan 18-65 år och har ett BMI över 30. Räkna ut ditt BMI här

Om Capio CFTK:                                                                                                                        

Capio CFTK var först med sleeve-operationer i Skandinavien och vi har hittills utfört mer än 3500 viktoperationer. Våra lokaler ligger på Drottninggatan 99 i Stockholm. Vi erbjuder två vårddygn efter en viktoperation samt ett 1-årigt eller 3-årigt supportprogram, där du har tillgång till sjuksköterska och dietist helt efter behov.