Plastikkirurgi

Capio CFTK har lång erfarenhet av plastikkirurgi och vi utför buk- och bröstplastiker, överarm- och lårplastiker samt fettsugning. 

Capio CFTK har lång erfarenhet av plastikkirurgi och du är välkommen att vända dig direkt till oss som privatbetalande. Vi utför bukplastik, bröstreduktioner, bröstförstoring, bröstlyft, överarmsplastiker, lårplastiker, fettsugning samt övrig estetisk plastikkirurgi. För att du som patient ska få en så säker och trygg vård som möjligt är våra plastikkirurger specialister inom området och har många års erfarenhet av yrket. 

Som patient hos oss ingår en övernattning där du är i goda händer av våra nattsjuksköterskor, som har vidareutbildning i intensivvård.

Vår fräscha klinik ligger på Drottninggatan, centralt i Stockholm city, som nås med en 15 minuters promenad från centralstationen. Det gör det enkelt att ta sig till oss oavsett vart i landet du bor.  

Vill du veta mer om plastikkirurgi på Capio CFTK?

Är du intresserad av mer information om plastikkirurgi eller att boka in en tid för konsultation är du välkommen att fylla i kontaktformuläret till höger alternativt kontakta oss på 08-32 62 20. En konsultation kostar 500 kr och dras av vid en eventuell operation.

BIld på vårdavdelning

Patienthotellet på Capio CFTK, där du kan bo efter din plastikkirurgi.